Nagyon sok pattanásom van, reggel, este kenem mindenféle pattanás izékkel, de akárhányszor kenem másnapre csak több lesz és nagyobb, még nem menstruálok, befolyásol ez valamit, vagy estleg megjön hamarosan? 14/L
Attól is függ,hogy mivel kened!Boltban kapható kozmetikumokkal,vagy gyógyszertári krémekkel?Az az előbbim,akkor lehet pont az a baj,hogy túl sokat használod,vagy allergiás vagy az adott szerben lévő anyagokra...sose lehet tudni,mit tesznek bele.Szerintem menj el bőrgyógyászhoz,ha eddig még nem voltál.Én is sokáig szenvedtem a pattanásokkal,mitesszerekkel,de voltam bőrgyógyásznál,felírt egy nagyon jó krémet,azóta már alig van pattanásom,menzesz előtt kijön 1 max.2.Mitesszereim is elhalványodtak,és kisebbek lettek.Szóval én csak ajánlani tudom.Pedig én már 4 éve menstruálok,és előtte szebb volt a bőröm,úgy emlékszem.De most vagy abban a korban,úgyhogy ez "aktuális".:)
16L
Próbáld ki a garnier pure-t, ilyen bőrradír szerű. Leszáritja a patikat, meg mattá teszi az arcod. Nekem jó, bár mikor megfog jönni és akkor pattogok ki azon semmi sem segít.
19/L
16:14es
Isotrexin a neve,és igen,csak receptre lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!