Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS Ez vetélés vagy méhen...

SOS Ez vetélés vagy méhen kivuli terhesség?

Figyelt kérdés
menstruáció után egyből észleltem kávézacc szeru barna váladékot, a hasam felpuffadt teljesen és émelygek. de menstruáltam rendesen tegnapig. mi lehet ez???

2015. szept. 30. 10:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha menstrualtal es gyogyszert is szedsz, nem vagy terhes
2015. okt. 2. 10:40
 12/21 acelsziv ***** válasza:
Menj már el orvoshoz te szerencsétlen. Meddig akarsz otthon ülni vele? Vagy vegyél egy tesztet és mocsok gyorsan ki fog derülni minden.
2015. okt. 2. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Menstruáció és gyógyszer mellett kb 2-3 % esélyed van a terhességre. Az is esély, vegyél tesztet vagy menj orvgoshoz. Amúgy nem mindig ugyanúgy zajlik az emberben minden, alapban ez nem fura, nem óramű a szervezet.
2015. okt. 2. 11:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Képzeld vettem tesztet és negativ lett. oké. kérek idpontot nőgógyászhoz, mert bármi lehet, lehet csak a fogamzásgátlótol van az egész. szerencsétlen vagy te bameg.
2015. okt. 2. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Acélszív férfi minek dumál bele? Hacsak nem vagy nőgyógyász! A császáros kérdésnél is azért volt akkora a szád. "ha félsz minek akarsz gyereket". Persze. Mert neked a párod megszülte, neked férfiként se természetesen se császárral nem kell megszenvedni érte!
2015. okt. 5. 17:07
 16/21 acelsziv ***** válasza:

Attól, hogy ffi vagyok még lehet igazam. Itt rinyál napok óta ahelyett, hogy orvoshoz menne. De a szája az nagy.

És a másik kérdésnél nem volt tán igazam? Igen a párom szült császárral de szerinted ki gondoskodott róla és a babáról hetekig mi? Talán a Jótündér? Mert nagymama egy sem volt a körnéyéken se.

2015. okt. 5. 20:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem volt igazad a másik kérdésnél. Mert én is nagyon Félek a szüléstől, de akarom a babát. Hasonló mint mikor a férfi tesi tanár mondja a menstruációs görcsökre hogy mindenki kibírja.
2015. okt. 5. 21:57
 18/21 A kérdező kommentje:
de bmg akkora egy fsz vagy hát voltam nőgyógyásznál ő nem látott semmi kórosat, de lent fáj a derekam egész lent, azota h elmult az utolsó menstruációm, teszt is negativ, 4mm volt a méhnyalkahártyám, elvileg nem lehetek terhes, a sok émelygés se tudom hogy mitol van, lehet a gyógyszer okozza az egészet!!!! de minek irogatsz ide ha akkor sötét bunkó paraszt vagy hogy az nekem már fáj bazki menjél csináljál gyereket inkább, ha van kinek. oszt ott dumáljál.
2015. okt. 14. 18:48
 19/21 A kérdező kommentje:
de jövöhéten jön meg ujra, remélem megjön. szurkoljatok. még nem szeretnék babát, azért is szedem a bogyót, amit RENDESEN szedek.
2015. okt. 14. 18:50
 20/21 acelsziv ***** válasza:
Lehet, hogy én fsz vagyok de te viszont balfsz. Ide írogatsz napokig ahelyett, hogy orvoshoz mennél. Most már ne rinyálj nem vagy terhes. A világ szerencséjére.
2015. okt. 14. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!