Szerintetek mennyi esélye van annak hogy kettő gyerekünk legyen?
Ne haragudj, de mit vársz tőlünk? Értem, hogy elkeseredett vagy, de nem kellene időkorlátokat szabni, csak egészségieket. Az én édesanyám 40 évesen szült engem, most én közelítek a 40-hez, felnevelt becsülettel. Ő 50 volt, amikor én 10, méghozzá egy fiatalos ötvenes. Nem a számokon, hanem más dolgokon múlik.
Egyébként ha a saját vér szerinti gyerek nem jön össze (nektek kell eldöntenetek, meddig próbálkoztok), akkor még ott az örökbefogadás lehetősége is.
Én csak a korral kapcsolatos aggályaidra tudok válaszolni... Világéletemben több gyereket szerettem volna, mert nekem nem volt testvérem, de több vetélés után egy lett. A házasságom megromlott, elváltam. Évekkel később rátaláltam arra a férfira, akire mindig vágytam. Neki nincs gyereke, nagyon vágyik rá. Tőlem.
40 vagyok... Számolgathatnék, hogy de ciki lesz 50 évesen alsós szülőire menni... De nem teszem. A sors ajándékának tekintem a párom, és hogy van még pár évem, amíg szülhetek. Mindent meg fogok tenni, hogy legyen gyermekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!