SOS Ez vetélés vagy méhen kivuli terhesség?
Figyelt kérdés
menstruáció után egyből észleltem kávézacc szeru barna váladékot, a hasam felpuffadt teljesen és émelygek. de menstruáltam rendesen tegnapig. mi lehet ez???#menstruáció #vérzés #terhesség #fogamzásgátló #vetélés #barna folyás #hányinger #idegesség #émelygés #méhen kivüli terhesség
2015. szept. 30. 10:29
1/21 anonim válasza:
Én fél óránként cseréltem, sok apró fekete bogyó jött és 1-2 nagyobb darab nyersmáj kinézetű...mióma okozta.
2/21 A kérdező kommentje:
úristen de az mitől van???és csak ennyi tünete van ???
2015. szept. 30. 10:37
3/21 anonim válasza:
35 felett szokott lenni. Nagyon erős darabos vérzés.
4/21 A kérdező kommentje:
jah ez nem olyan....tegnap múlt el a menstruációm és most azt vettem észre hogy barna kicsit szemcsés meg darabos barna folyásom van, de nemsok. nemtudom mi ez. fogamzásgátó tablettát szedek.
2015. szept. 30. 10:52
5/21 acelsziv válasza:
NA és mi lenne ha nem egy rakás helyi okostojást kérdezgetnél, hanem elmennél egy orvoshoz?
6/21 A kérdező kommentje:
mert ma NEMTUDOK elmenni, és ezért raktam itt fela kérdést hátha valaki tapasztalt már itt ilyet.
2015. szept. 30. 11:02
7/21 A kérdező kommentje:
úgy néz ki kezd elmúlni a barnázás
2015. szept. 30. 11:12
8/21 anonim válasza:
Lehet mióma, polip, méhnyálkahártya kórosan vastag ha sok alvadtvér darab van. Ne játsz ezzel sem, olyan meg nincs, hogy egy héten belül ne lehessen orvoshoz menni. Méhenkívüli terhességet észrevennéd, mert az nagyon fájdalmas lesz ahogy elkezdi a petevezetéket szétnyomni, de ha azzal nem mennél orvoshoz, abba belehalhatnál mikor már szétroncsolja avezetéket.
9/21 A kérdező kommentje:
sztem terhes vagyok vagynmetudom, a baarnázás elmúlt teljesen. de nemszoktam menszesz után olyaat produkálni még egy napig. a másik meg hogy pattanásim lettek, ingerlékeny vagyok, elkezdtem hizni, meg fura a aközérzetem, émelygek is. gyógyszer mellett ez mennyire lehetséges????
2015. okt. 1. 10:48
10/21 A kérdező kommentje:
meg olyan mintha fájna nagyon picit a derekam mint mikor megszokott jönni
2015. okt. 1. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!