Elvetélem vagy lehet nem is voltam várandós?
Szerintem ez a normál menstruációd. Mivel nem szedsz gyógyszert, így simán előfordulhat, hogy késik vagy hamarabb jön meg. Befolyásolhatja az utazás miatt stressz, a babavárás miatti stressz, az időjárás, nagyon sok minden.
Nekem is 5 nappal előbb megjött nyaraláskor, pedig nekem is napra pontos gyógyszer nélkül is.
De nincs okod szerintem semmi kétségbeesésre. Most próbálkoztatok először, szóval nincs semmi baj. Majd összejön előbb-utóbb.
Dokinak meg mond, hogy mivel nem jött meg, nem tudtad mi van, ezért kértél időpontot. Nem árt ha megnéz, végül is más is lehet a mensi változás oka, nem csak terhesség.
Ha terhes is voltál, nem maradt meg.
Szerintem jobb, ha arra gondolsz, hogy csak simán megjött, mintha arra, hogy nem maradt meg.
Tényleg nincs okod semmi elkeseredésre, hiszen még csak most kezdtetek el próbálkozni. Sokaknak fél év alatt sikerül. Ez teljesen természetes. Orvosok szerint egy éven belül tök normális. Szóval nem kell ráparázni, hogy most az első hónapban nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!