Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Várandós kismamák, anyukák....

Várandós kismamák, anyukák. Ti éreztétek hogy babát vártok, még mielőtt teszteltetek vagy dokihoz mentetek volna? Ha igen, akkor miből? Voltak konkrét fizikai jegyek, vagy megérzés esetleg? Mi volt az?

Figyelt kérdés

2015. márc. 12. 16:22
 1/5 anonim válasza:
kicsi lett a melltartóm. :-) sokat jártam wcre és folyton éhes voltam.
2015. márc. 12. 16:39
 2/5 anonim válasza:
Én menstruáció alatt teszteltem kedden megjott szombat reggel pedig vokz egy érzésem h.teszteljek ami halvány pozitív lett következő héten erősebb aztán a doki már látta a petezsakot is
2015. márc. 14. 13:01
 3/5 anonim válasza:
Én most másodszorra vagyok és mind kettőt éreztem. Párom és barátnőm is észrevette. Kikerekedett az arcom. Az Auchan egy távoli pontján a halpulttól, mint egy labrador úgy éreztem a szagokat. Emellett Én megkívántam olyasmit amit addig nem pl most állandóan narancslevet iszok :) másik terhességnél meg a savanyúság stb... hányás nem volt de enélkül is tudtam. Egyébként egyértelmű jelei vannak már a terhesség korai szakaszában! Ezek lehetnek más okból is. Mint pl a fejfájás, fáradékonyság. Mellérzékenység,bimbóudvar enyhe bebarnulása vagy a szagérzékenység.
2015. ápr. 2. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:

és olyasmit tapasztaltatok, hogy mint mielőtt megjönne, fáj az alhasatok és a derekatok? Mi pont akkor kezdtünk bele miután elmúlt a menstruációm, és rá 2 hétre elkezdett fájni és azóta is. Reggel jobb, de 1-2 óra mulva megint és aztán egész nap, habár amikor jövök-megyek annyira nem veszem észre.

És most szerdén kellett volna mejönnie megint, mondjuk csak 2 nap, de inkább elübb szokott nekem megjönni mint később.

Igazából ez a has-derék fájás az, amit nem tudok hova tenni, és már azon is elkezdtem filózni, mivan, ha legutóbb bent felejtettem egy tampont és attól van? De csak nem vagyok ennyire feledékeny? :(

2015. ápr. 3. 11:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és a mellérzékenység is kb 2 hete van nálam is. Fejfájás mint szúró fájdalom, heti 1-2x . Szagokat nem mondanám, hányingert sem.
2015. ápr. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!