Létezik olyan, hogy megérzem a peteérést?
Figyelt kérdés
Minden hónapban érzem, hol az egyik oldalon hol a másik oldalon a legelső mensim óta. Ilyen tényleg van, vagy ez minek tudható be ?2015. jan. 3. 09:55
1/7 anonim válasza:
Ha kb. 14 nappal mensi előtt szoktad ezt érezni, akkor tényleg azt érzed. Velem is sokszor előfordult, hogy tudtam, mikor van, és tényleg az volt, mert utána kb. 14 nappal meg is jött (nálam ez nem középidő volt, mert hosszabbak és rendszertelenek voltak mindig a ciklusaim, így bár tudtam, mikor számítsak rá).
2/7 anonim válasza:
Simán lehet. Mit érzel olyankor? Én is tudom, mikor van, de nekem ilyen nyálkás átlátszó folyás jelzi.
3/7 anonim válasza:
Nekem szúrni szokott az adott oldalon, olyan, mint amikor beszorul a levegő, csak ott lenn, a petefészkemnél.
4/7 anonim válasza:
nekem az egész testem nagyon egyértelműen közli, hogy mikor mi van.
5/7 A kérdező kommentje:
nekem is szúr, mintha a levegő szorult volna be. Az az érdekes, hogy a jobb oldalon sokkal intenzívebb és kb 3 napig tart.
2015. jan. 3. 13:50
6/7 anonim válasza:
Én olyankor nagyon vágyom gyerekre. Mindig és mindig kb. 2 héttel előtte. Hogy ezt hogy? Furik vagyunk, mi nők ilyen szempontból néha, erre már rájöttem... :-)
7/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Örülj neki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!