Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25 éves koromra megérzem a...

25 éves koromra megérzem a peteérést?

Figyelt kérdés

Eddig nem is érdekelt semmi ilyen téma,sok mindennel nem is vagyok tisztában,úgyhogy ha jön segítség,akkor majd lehet,hogy kérdezek még párat.:) De csak kíváncsiságból ha nem baj,mert még most sem nagyon aktuális,hogy leássak a téma mélyére...:)

Szóval az van,hogy egyszerűen megérzem mostmár minden hónapban: Görcsöl-fáj,szinte érzem,hogy egyszercsak kiszakad, 1-2 napig tart a fájdalom, ezalatt bővebb folyásom is van és a szexet is jobban kívánom.

Olyan:),mintha a testem tudatni akarná így 25 éves koromra,hogy "itt az idő".Kicsit fura.:)

Ismeritek ezt a kalkulátort?: [link] Ez jó szokott lenni? Mert a ciklus.hu-n jegyzem a ciklusom,de nem mindig patika az oldal.A linkelt meg már most 1 számítás után szerintem jobban belőtte.

Köszi!:)

2013. nov. 2. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy ennyire egyértelmű jelei vannak. Legalább nem lesz nehéz belőni.

De minek akarod számolgatni, ha úgy is érzed?

2013. nov. 2. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Tuti azt erzed es ennek nagyon jo hasznat veszed majd. En egyetlen egyszet ereztem a masodik szulesem utani elso peteerest. Csak kesobb,az elso menzeszem utan jottem ra,hogy ez volt az a fajdalom. Szoval lenyeg a lenyeg: nem mindenki erzi,orulj neki!
2013. nov. 2. 19:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Nem azt szoktam "számolgatni",hanem hogy mikor fog megjönni,illetve a ciklus.hu-t használom menstruációs naptárnak.Ezt is csak 1 éve kezdtem el felírni oda,mert a Nőgyógyász mindig szinte leteremtett,mert ezt sem követtem egyáltalán számon.
2013. nov. 2. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi 2-esnek is!:) Csak így olyan félő,hogyha eddig nem voltak ilyen egyértelmű jeleim,akkor mi van,ha ez is most csak átmeneti állapot? Szóval jó lenne,ha maradna ez a dolog szerintem is hasznos lenne a jövőre nézve.
2013. nov. 2. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt a kalkulátort most megnéztem én is, de nem értem ez jött ki:

Kicsit fogékony, esély lányra:

Közepesen fogékony, esély fiúra:

Nagyon fogékony, esély fiúra:

miért a fiút írja mindenhol nagyobb eséllyel??

2013. nov. 2. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert ovulációhoz közelebbi időpontban elvileg a gyorsabb "fiú spermiumok" jutnak el a petéhez.Korábbi időpontban pedig a lassabb "lányok".Ezt is ma olvastam/tanultam.:)
2013. nov. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!