Hogy mulasszam el ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Megyek táborba,ès ùgy èrzem,hogy valami nagyon nagy baj lesz?Mit tegyek?2013. jún. 12. 22:00
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy mindenen feleslegesen parázós, ha nem arról van szó, hogy ismered a többieket, hogy balhésak, akkor maradj otthon, mert akkor minden bizonnyal valóban nagy baj történik ha elmész.
2/7 Évikekakuke válasza:
Remélem elmentél mégis a táborba, mert az a legjobb dolog, amit történhet az életben. Én mai napig boldogan emlékezek vissza az ott töltött napokra. Pedig nem vagyok ám nagy társasági ember, sőt én is parázós típus vagyok, de ha nem mész, azt jobban meg fogod bánni. Jó szórakozást! És irigyellek! :))
3/7 A kérdező kommentje:
Èn imádom a táborokat.Az egèsz nyaram táborokkal van betáblázva.De valahogy ùgy èrzem,hogy aki miatt megyek,az nem fog eljönni.Nem tudom,hogy mièrt èrzem ezt.Köszi
2013. jún. 14. 22:49
4/7 Évikekakuke válasza:
Hát magad miatt menj! A táborokban új ismeretségekre is szert lehet tenni ám! Voltam olyan szerencsétlen helyzetben, hogy nem egy csoportba osztottak a legjobb barátnőmmel. Sokat szomorkodtam miatta, de végeredményben a jó emlékek így is megvannak ;) Életem legmozgalmasabb, legnagyobb leglegleg tábora volt ez (Y)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,elmentem,ès nagyon,nagyon,very good volt!!!!!!!
2013. jún. 26. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!