Hogyan mulasszam el a fülfájást?
Figyelt kérdés
Huzatot kaphattam az autóban és hasogat a fülem és enyhe szédülésem van. Tudtok vmi jó házi parktikát ajánlani.
25/L
2012. júl. 4. 09:06
1/3 anonim válasza:
Melegíteni kell. Lehet kapni a gyógyszertárban valami folyadékkal töltött zacsit, amit forró vízben kell áztatni és ruhán keresztül a fülre tenni, hogy jó melegben legyen. Gyereknek van direkt erre sapka, nem tudom, felnőtt változata létezik-e. Kérdezd meg a patikában, hogy fül melegítésére mit tudnak ajánlani.
2/3 anonim válasza:
Igen, talán a meleg segít. Én még úgy hallottam, hogy a kövirózsa segít. Levele nedvét kell a fülbe csepegtetni. Egyszer nekem is volt fülfájásom, a doki kiírt vmi cseppet, amit a patikában kikevertek, azt kellett a fülbe csepegtetni. El is múlott. Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Melegíts sót, rakd valami anyagba, zokni félébe, és tartsd a füleden még ki nem hűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!