Hol vizsgál meg ingyenesen a nőgyógyász (még szűz vagyok)? Vagy inkább magánorvost ajánlanátok ebben a "témában"?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy sajnos gőzöm sincs hova kellene mennem, mert nincsenek körzetek nőgyógyászatilag, ha ingyenes vizsgálatot akarok. A másik meg hogy eléggé félek, hogy bunkók lesznek és magaláznak (szerencsére ilyen eddig még nem volt semmilyen dokinál, nem pont egy ilyen területen szeretnék ilyet, eddig mindig jó orvosokat fogtam ki szerencsére), inkább szánjam rá azt a pár ezret és menjek magándokihoz?2015. máj. 11. 18:30
1/5 anonim válasza:
mi a problémád?
mivel nem írtál várost ezért nehéz segítséget adni. én egy 14 ezres településen élek. mégis van ingyenes nőgyógyász.
szerintem nőhöz menj, és előtte olvass utána a neten, hogy jókat írnak -e róla. én férfihoz járok mert az van helyben, de nem a legjobb érzés, inkább nőhöz megyek ezentúl!
attól függ mi a panaszod. de sajnos a magán se biztos hogy sokkal kedvesebb lesz vagy gyengédebb. szóval szerintem nem muszáj költeni rá a pénzt.
2/5 A kérdező kommentje:
Pécs a város és már ki is néztem egy nőt, akiről ráadásul jókat olvastam, csak nem tudom, hogy ha nincs körzet meg ilyenek, akkor miért kell fizetni és miért nem? Vagy csak felhívom, kérek egy időpontot és ennyi? Panasz semmi, csak vizsgálatot akarok.
2015. máj. 11. 18:37
4/5 anonim válasza:
Hívd fel és kérdezd meg, h ingyen van-e a vizsgálat
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen női orvost keress első alkalomra, azért sokkal elviselhetőbb elötte vetkőzni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!