Egy szűz lányt hogy vizsgál meg a nőgyogyász? (lent)
Figyelt kérdés
Gyakran kapok el fertőzést, ezért el fogunk menni. A kérdésem az hogy mit csinál? Mert szűz vagyok. 15/L2015. jan. 26. 17:45
1/13 A kérdező kommentje:
Szűz, egészség, lány, nőgyógyász, fertőzés
2015. jan. 26. 17:46
2/13 anonim válasza:
Ha szűz vagy, milyen fertőzést kapsz el?
Egyébként semmi extra nem lesz... cytológiát nem fog levenni kacsát nem fog használni, beszélgetni fog veled, és kézzel fog megvizsgálni! Nem kell félni!
3/13 A kérdező kommentje:
Suliból.
2015. jan. 26. 17:55
4/13 anonim válasza:
Jajjj hát nem csak nemi érintkezéstől lehet fertőzést összeszedni!
Engem annak idején végbélen át vizsgált. Bedugta az újját, a másik kezével meg a hasfalon keresztül próbálta kitapintani a petefészek elhelyezkedését. Igaz, ez 15 éve volt. Nem tudom miben változtak azóta a "szűz vizsgálatok".
5/13 anonim válasza:
Miért? Ráülsz a mosdókilincsre?
6/13 anonim válasza:
Engem hüvelyen keresztül vizsgált, gondolom csak kisebb kacsát használt.
7/13 A kérdező kommentje:
Jujj, remélem nem úgy vizsgál. Nem kell ahhoz raulni hogy össze szedj valamit -.-
2015. jan. 26. 18:09
8/13 anonim válasza:
Ahhoz, hogy kenetet vegyen le, nem kell a klasszikus értelemben vizsgálnia. A hűvelykenetből nézik meg a laborban, milyen "baci garázdálkodik ott".
9/13 anonim válasza:
Valószínűleg kenetet vesz (hüvelyből)
10/13 anonim válasza:
Valószínűleg végbélen keresztül.
De azért nem biztos hogy el kellene menned mert "gyakran kapok el fertőzést". Ezzel az orvos sem tud mit kezdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!