Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hányingerem van magamtól,...

Hányingerem van magamtól, mert nő vagyok. Mit lehetne tenni? (több lent)

Figyelt kérdés
Tavaly feltettem egy kérdést(osztálykir.-on meg fog jönni, mi legyen?), azt kaptam válasznak, hogy negyedik-ötödik napon már alig van valami. Aha.... persze... Szanaszét áztam, vatta-betét-bugyi-betét-bugyi-harisnya-cicanaci-farmeren át is. De szerencsére nem látszott, mondjuk kellemes sem volt (a legközelebbi vonat elé szerettem volna ugrani minden percben, ömlött belőlem a vér [szó szerint!]) túléltem. Azóta minden nap rettegve ébredek, számolom a napokat, ha megjön sírógörcsöt kapok. Sok, hosszú, undorodom az egésztől, bármit, tényleg bármit megadnék, ha többé nem jönne meg. Olyan borzasztó élmény (trauma?) volt ez nekem, hogy valami mentális sérülést is okozott. Emiatt már értelmét sem látom az életnek, csak folyamatos szenvedés.

2015. ápr. 24. 22:41
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

Jó,le lehet állni.Lehetőleg ne most vitassátok meg a férfiak empátiáját a női bajokkal szemben.

Kérdező,nyugalom :) Most gondold el:segítesz azzal magadon,ha folyton ideges vagy egy ilyen dolog miatt?Inkább csak még görcsösebb leszel.Ez egy ilyen dolog,ne foglalkozz vele sokat,ilyen alkalmak előtt szépen elmész a boltba,veszel 6 adag betétet,ha tényleg olyan sok jön.Figyelmesen rakd be és ilyenkor inkább otthon legyél.Jó,persze ha iskola van,akkor nem maradhatsz otthon,de viszel sok betétet,rendesen cserélgeted őket,lemondod a du-i programjaid és hazajössz.

Hajrá! :)

2015. ápr. 29. 20:30
 32/36 anonim ***** válasza:
39%
Értettem Anyu.
2015. ápr. 29. 20:31
 33/36 anonim ***** válasza:

Hm inkább örülj hogy nő vagy neked sokkal könnyebb és élvezetesebb a élet.

A menzesz az csak egy aprócska bibi.... de nézd úgy mint egy házikedvenc amivel sak havonta kell törődni.

Nektek nőknek maga a szex isteni a pasinak meg alig valami élvezet... személyes vélemény :/

Nomeg Nem kell ilyen sok fizikai munkát elviselned mint nekem 19 évesen mert 6 nap egymás után 12 órásokkal azért megnézném hogy nőként hogy lennél el főleg meló közben jönne meg..

Én mindennél jobban irigylem a nőket, nekem édes mind1 ha menzeszel járna a nőként élés inkább örülnék neki.. hisz minden jobb nektek tehát inkább örülj hogy nő vagy kevessebett kell tennetek a életben mint nekünk pasiknak :P

2015. ápr. 29. 21:52
 34/36 anonim ***** válasza:
Hmm, ez egy nőgyűlölő, családellenes világban szemet gyönyörködtetően pozitív megközelítés volt Kedves Utolsó! :)
2015. ápr. 29. 21:58
 35/36 anonim válasza:
Bocsi Kérdező, egyáltalán nem offenzív, de szerintem 24/F-nek igaza van.Én lány vagyok és nem sokkal királyabb nekem se, de nekem pl. az a motivációm hogy emiatt lehet majd gyerekem. Gondolom, akinek nem jon meg sok esetben sokkal nagyobb gyötrelem azt feldolgozni, hogyha szeretne is, sajnos nem lehet. Én is jobbhíján csak annyit tudok mondani hogy lesz jobb, ne aggódj. :)
2015. aug. 11. 16:27
 36/36 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, régi már a kérdés, de arra még nem érkezett tőled válasz, hogy hány éves vagy, illetve az még a kérdés, hogy mióta menstruálsz? Ha fiatal vagy és friss a dolog, akkor majdnem tökéletesen megértelek, az első két évben én is labilisan kezeltem a dolgot, bár öngyilkos nem akartam lenni emiatt. Keress egy viszonylag nagy méretű neszesszert, amibe belefér legalább egy csomag betét, 1-2-3-4-5 bugyi, fájdalomcsillapító. Ha valamivel idősebb vagy, esetleg voltál már fiúval is, akkor érdemes nőgyógyászhoz menned, ő megvizsgál, hátha valami eü gond miatt ilyen erős neked. Fel a fejjel! Ezen sajnos minden lány átesik, emlékszem amikor az első egy-két évben voltam, nekem is ezen járt az eszem, de most már megszoktam, és csak akkor jut eszembe, amikor megfájdul a hasam, hogy "ja igen, meg fog jönni" és kész! Idővel jobb lesz, de a fenti tanácsokat fogadd el! :)
2016. jan. 15. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!