Hányingerem van magamtól, mert nő vagyok. Mit lehetne tenni? (több lent)
Jó,le lehet állni.Lehetőleg ne most vitassátok meg a férfiak empátiáját a női bajokkal szemben.
Kérdező,nyugalom :) Most gondold el:segítesz azzal magadon,ha folyton ideges vagy egy ilyen dolog miatt?Inkább csak még görcsösebb leszel.Ez egy ilyen dolog,ne foglalkozz vele sokat,ilyen alkalmak előtt szépen elmész a boltba,veszel 6 adag betétet,ha tényleg olyan sok jön.Figyelmesen rakd be és ilyenkor inkább otthon legyél.Jó,persze ha iskola van,akkor nem maradhatsz otthon,de viszel sok betétet,rendesen cserélgeted őket,lemondod a du-i programjaid és hazajössz.
Hajrá! :)
Hm inkább örülj hogy nő vagy neked sokkal könnyebb és élvezetesebb a élet.
A menzesz az csak egy aprócska bibi.... de nézd úgy mint egy házikedvenc amivel sak havonta kell törődni.
Nektek nőknek maga a szex isteni a pasinak meg alig valami élvezet... személyes vélemény :/
Nomeg Nem kell ilyen sok fizikai munkát elviselned mint nekem 19 évesen mert 6 nap egymás után 12 órásokkal azért megnézném hogy nőként hogy lennél el főleg meló közben jönne meg..
Én mindennél jobban irigylem a nőket, nekem édes mind1 ha menzeszel járna a nőként élés inkább örülnék neki.. hisz minden jobb nektek tehát inkább örülj hogy nő vagy kevessebett kell tennetek a életben mint nekünk pasiknak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!