Hányingerem van magamtól, mert nő vagyok. Mit lehetne tenni? (több lent)
Kérdező, nem kéne leoltogatni a pasast, tök igaza van.
Nem vagy képes olyan betétet találni, ami felfogja a cuccot?! Nem hiszem el, csak keresgélj szorgosan, VAN!
Vagy használj tampont - mióta lefeküdtem a barátommal, én is annyira vérzek, hogy a betét lószrt nem ér, de a tampon igen.
Ezért öngyilkosnak lenni... nevetséges, és gyerekes, tök huszadrangú "problémával" küzdesz - amit egyébként TE kreálsz magadnak. Ömlik, fáj, igen, a nők 90%-nak, mégsem csapnak ekkora hűhót.
Arra nem gondoltál, hogy elmenj pszichológushoz, aki kicsit helyretesz agyilag? Mert NEM normális ez az irreális félelem meg szorongás.
24. miért bántod szegényt? :(
Hogy írhatsz ilyet neki? Azért egy picit lehetnél együttérzőbb. Ha már a többiek nem azok :@
26. te férfigyűlölő vagy? Vagy mi az, hogy aki nem nő az ne dumáljon? O_o
Vagy ilyen primitív szinten vagy még, nemek szerint adsz szót embereknek? Arra nem gondoltál még, hogy a nemek csupán a fizikai testből származnak, és a rasszokhoz hasonlóan nem határozzák meg egy ember értékét? Régen a nőknek nem volt szavuk, az is elmebetegség volt.. most egyeseknél fordítva van? :D
Elég nevetséges.
Nem létezik igazság, soha senkinek nincs jobban igaza.
De nem értem miért lennének a nők lelki problémái nehezebbek mint a férfiak szubjektív problémái, belső vívódásaik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!