Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hányingerem van magamtól,...

Hányingerem van magamtól, mert nő vagyok. Mit lehetne tenni? (több lent)

Figyelt kérdés
Tavaly feltettem egy kérdést(osztálykir.-on meg fog jönni, mi legyen?), azt kaptam válasznak, hogy negyedik-ötödik napon már alig van valami. Aha.... persze... Szanaszét áztam, vatta-betét-bugyi-betét-bugyi-harisnya-cicanaci-farmeren át is. De szerencsére nem látszott, mondjuk kellemes sem volt (a legközelebbi vonat elé szerettem volna ugrani minden percben, ömlött belőlem a vér [szó szerint!]) túléltem. Azóta minden nap rettegve ébredek, számolom a napokat, ha megjön sírógörcsöt kapok. Sok, hosszú, undorodom az egésztől, bármit, tényleg bármit megadnék, ha többé nem jönne meg. Olyan borzasztó élmény (trauma?) volt ez nekem, hogy valami mentális sérülést is okozott. Emiatt már értelmét sem látom az életnek, csak folyamatos szenvedés.

2015. ápr. 24. 22:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Meg próbáld minél többet cserélni!
2015. ápr. 25. 11:05
 22/36 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, nem kéne leoltogatni a pasast, tök igaza van.

Nem vagy képes olyan betétet találni, ami felfogja a cuccot?! Nem hiszem el, csak keresgélj szorgosan, VAN!

Vagy használj tampont - mióta lefeküdtem a barátommal, én is annyira vérzek, hogy a betét lószrt nem ér, de a tampon igen.

Ezért öngyilkosnak lenni... nevetséges, és gyerekes, tök huszadrangú "problémával" küzdesz - amit egyébként TE kreálsz magadnak. Ömlik, fáj, igen, a nők 90%-nak, mégsem csapnak ekkora hűhót.

Arra nem gondoltál, hogy elmenj pszichológushoz, aki kicsit helyretesz agyilag? Mert NEM normális ez az irreális félelem meg szorongás.

2015. ápr. 25. 11:43
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a csomgolásod nem volt valami jó. Mire kell a betét a vatta+betét+bugyi felé. Gondolom neked is oldalt folyik ki , nem? Nem okitani akarlak, nekem is egész életemben durva volt nem csak a vérzések hanem a körülmények is. 1981-ben jött meg 13 évesen , tesi órán fekete tetra bugyink volt ha megvolt allatta fehér tetra meg nagy adag vatta.Szép volt a látvány. Liciben extrém erős volt a mensim, egyenruhánk volt, szoknya, vatta+nejlon+2-3 bugyi , mit szolsz hozzá amikor kimentél a tábláhz recsegett a nejlon minden mozdulatodnaál. Éjjelre a gyerekkori pelenkákat használtam. Amikor az esküvőm volt a polgárivall meg fényképezéssel együtt 4-5 óráig nem cserélhettem, már bocsi a sógornőm 2 éves kislányátul kaptam kölcsön egy 16-25Kg Liberót. Igen , minden helyzetben meg lehet oldani a dolgokat.
2015. ápr. 25. 13:49
 24/36 anonim ***** válasza:
Na jó,ez nevetséges ,miért bánjtátok???Amúgy ilyen eszedbe se jusson hogy a vonat elé ugrasz.Ilyen miatt kár öngyilkoasnak lenni,és majd tényleg megszokod.Bocs, de mást nem lehet tenni!!!!! :(
2015. ápr. 25. 14:36
 25/36 anonim ***** válasza:
47%

24. miért bántod szegényt? :(

Hogy írhatsz ilyet neki? Azért egy picit lehetnél együttérzőbb. Ha már a többiek nem azok :@

2015. ápr. 25. 14:39
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Te nő vagy??mert ha nem akkor ne dumalj és meg az vagy akkor te is tudod hogy ezt meg kell szoknunk!
2015. ápr. 27. 18:36
 27/36 anonim ***** válasza:
Normál tampon, nagy betét, gyakori csere és szevasz. Mit kell ezt így túlproblémázni... 18L
2015. ápr. 27. 22:05
 28/36 anonim ***** válasza:
52%

26. te férfigyűlölő vagy? Vagy mi az, hogy aki nem nő az ne dumáljon? O_o

Vagy ilyen primitív szinten vagy még, nemek szerint adsz szót embereknek? Arra nem gondoltál még, hogy a nemek csupán a fizikai testből származnak, és a rasszokhoz hasonlóan nem határozzák meg egy ember értékét? Régen a nőknek nem volt szavuk, az is elmebetegség volt.. most egyeseknél fordítva van? :D

Elég nevetséges.

2015. ápr. 27. 22:38
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát te nagyon félreétettél engem ,csak azért írtam azt hogy ha férfi vagy ne dumálj,mert talán egy nő jobban érti hogy mit érez a kérdező.De ha mégis neked lenne "igazad" akkor bocsánatot kérek!!
2015. ápr. 29. 15:05
 30/36 anonim ***** válasza:

Nem létezik igazság, soha senkinek nincs jobban igaza.

De nem értem miért lennének a nők lelki problémái nehezebbek mint a férfiak szubjektív problémái, belső vívódásaik..

2015. ápr. 29. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!