Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű álmom volt. Egy kb.9 éves kislányt akartam mindenáron megdugni. Mikor felkeltem, szó szerint hányingerem volt magamtól. Mitől lehetett?
Belül ilyen vagy! :S
Dehogy :D :D :D
Az álmok vagy azt mutatják meg amit a legjobban szeretnél, vagy azt amitől a legjobban undorodsz. Nálad az utóbbi volt.. ne gondolkozz rajta, nem ilyen vagy és kész.. ha sokat gondolkodsz akkor rajta akkor az azt jelentené hogy benned van ez a dolog és vonzódsz a kiskorúakhoz :S
Nem ilyen vagy, nem te voltál egy álom volt kész.
egyszer anyukámmal volt szexuális kalandom álmomban..
gondolhatod mit éreztem utána.......
L
"Az álmok vagy azt mutatják meg amit a legjobban szeretnél, vagy azt amitől a legjobban undorodsz. "
Elmondanám, h ez hülyeség úgy ahogy van. Az álmok kitalált dolgok és NEM SZABAD FOGLALKOZNI VELE, mert nem vezet jóhoz. Pl nálad sem, csak töprengesz rajta miért álmodtad a végén még vmi "bajod" lesz.
Én azt álmodtam, hogy anyám kidobta az összes májkrémemet és emiatt egy órát veszekedtem vele.
Az álmok gyakran f@szságok. Csak felejtsd el, ennyi.
23:25
Nem hülyeség, csak nem minden esetben igaz a megállapítás. De éppen úgy, ahogy az intenzív emlékek is előjöhetnek álmunkban, ugyanúgy beléjük épülhetnek a tudatalattinkban rejtőző vágyaink, de éppen a félelmeink is.
Leirtam az elösben az, hogy mi az álom.
Olvassatok már ti tudatlanok.
Pl.: Amikor nem volt meg az x360am, de tudtam h meglesz, arrol álmodtam egyet. Miért? Mert az agyam szétválogatta az informáciot. Lesz x360am? Lesz. Akkor azt megtartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!