Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi lehet a bajom? Smink...

Mi lehet a bajom? Smink nélkül már nem merek az utcára sem lépni, ha úgy nézek a tükörbe hányingerem van magamtól.

Figyelt kérdés

Pedig legbelültudom,hogy teljesen normális vagyok,sőt sokak szerint szép,smink nélkül még szebb.De én egyenesen udondorodom magamtól ha smink nélkül tükörbe nézek,vagy ha úgy látnak.Kissebb koromban eléggé túlsúlyos voltam,és senki sem szeretett,3 emberen kívűl.Ez lehet erre ok?

Segítsetek!

L/17

2013. márc. 28. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
sminkben szoktad meg magad, ennyi, úgy meg mindenki jobban néz ki. Én pl. a festetlen körmöt nem szeretem, mindig lakkozva van, ez ilyen rögeszme
2013. márc. 28. 20:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj a nők 85%-a nem mer kilépni az utcára smink nélkül mert akkor csak átlagosan néznének ki,semmi szokatlan nincs ebben csak ők nem hangoztatják ezt
2013. márc. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!