Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj ha fent van a tampon?

Miért fáj ha fent van a tampon?

Figyelt kérdés
Nem rég használok tampont, de nagyon kellemetlen, néha szivárog is! És fáj ha fent van. Pedig jól teszem fel és o.b. tampont használok szóval nem valami márkátlant!
2008. aug. 28. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a problema szerintem,hogy nagyon felnyomod.Ha ugy ahogy irtad,hogy mar az egesz ujjad bentvan,akkor tuti ezert faj.nem kell annyira feltolni eleg ha az ujjadnak csak az egy negyed reszet tolod fel.Ennek elvileg nem kellene fajnia.Hodd el,ha igy felhelyezed nem lesz semmi baj.En is ob.t hasznalok mar hosszu evek ota,az elejen nekem is probelma volt a felhelyezese,csak bele kell jonni.Sok sikert
2008. aug. 28. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is van h nagyon felnyomom és fáj.

Ám a szivárgás..háát lehet h hülyeséget mondk, de sztem az azért van,mert amikor nagyon megvan, akkro az nyílván kiakar onnan jönni..és mielőtt feltetted volna az már elindult,csa épp még nem jött ki..és miután feltetted kifolyt,mert az már eleve tban volt kifele. Ám nekem is szokott így szivárogni,ezért használok ob-t+tisztasági betétet. Ám 16éves vagyok,tehát nem biztos h ez jo magyarázat rá..de én erre következtettem.

2008. aug. 28. 14:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Próbálkozok:)
2008. aug. 28. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ezt tanácsolom: szép lassan tedd fel, és mikor nem érzel semmit sem, akkor van jó helyen! Én is kb egynegyed ujjnyira teszem fel, és akkor nem érzek belőle semmit sem. A hüvely ezen részén ugyanis alig vannak érzősejtek és azért azt a szakaszt kell megtalálni. Szerintem azért fájhat, mert feltoltad a méhszájig, vagyis túl méjre. Próbálj ki más pózokat, más magasságba tedd fel a lábad stb. Ja és lazíts!!
2008. aug. 29. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!