Miért fáj ha fent van a tampon?
Figyelt kérdés
Nem rég használok tampont, de nagyon kellemetlen, néha szivárog is! És fáj ha fent van. Pedig jól teszem fel és o.b. tampont használok szóval nem valami márkátlant!2008. aug. 28. 12:50
1/14 anonim válasza:
egyébként néha a márkátlan,ahogy te nevezed is jó... mindegy...nem hinném h tényleg teljesen jól teszed fel,ha fáj és szivárog..ha nincs tele,akkor nem szivároghat...és nem kéne fájnia...milyen méretűt használsz?
2/14 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel,szerintem se teszed megfelelően mélyre,próbáld ki a minit és még sok jó van az ob-n kivűl is.Szivárogni meg nem szokott csak ha tele van
3/14 anonim válasza:
ja és a naturella tampon is nagyon jó!az első vagyok
4/14 anonim válasza:
Biztosan nem rakod fel elég mélyre. Én a Lidl-ben kapható tampont szoktam használni, nagyon jó minőségű, és jóval olcsóbb, mint az o.b.
5/14 A kérdező kommentje:
Minden méretűt kipróbáltam már és már mélyebbre nem tudom tenni, mert csak addig ér az újjam!
2008. aug. 28. 13:08
6/14 A kérdező kommentje:
-ú bocsi:) Ja és azt kifelejtettem, hogy már az után szivárog közvetlen, hogy feltettem!
2008. aug. 28. 13:10
7/14 anonim válasza:
akkor nem tudom mit csinálsz,de ha mindig fáj,akkor nagyon rosszul rakhatod fel...
8/14 anonim válasza:
Én nem szoktam nagyon feltolni sem, szerintem attól is fájhat, csak ugy fél ujjnyira szoktam, vagy annyi se. És minit használok.
9/14 anonim válasza:
Szerintem is rosszul rakod fel.Ha jól raknád fel akkor nem fájna és nem szivárogna.
10/14 anonim válasza:
olvasd el a tájékoztatót! részletesen le van írva h h lazítsd el az izmaidat,belégzés közben kell feltolni a tampont..olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!