Ha fent van a tampon és még nem telt meg úgyhogy fájna kivenni de nagyon kell pisilnetek akkor bent haggyátok a tampont vagy mindenképp kiveszitek?
nem mondod komolyan hogy az két külön dolog!!!:D képzeld tudom:D de azt is hogy a tampon madzagján a bacik feltudnak jutni uh nem biztos h jó ötlet "lepisilni"vagy h rákerüljön egy csepp is!!!
Az első válaszolónak köszönöm a második meg nem értette...Caps Lock kikapcs!
A tampon használati utasítására is rá van írva h amikor pisilsz a madzagot húzd el onnan h biztos ne pisild le. :)
Szóval akármit tudsz csinálni ha bent van a tampon...
ezt még sosem olvastam róla de azért köszönöm:D
Ezek szerint vesztettem egy fogadástxD
Félrehúzod a madzagot és pisilsz. Jó valszeg kerülni fog rá egy kis pisi de nem lesz tőle semmi bajod...
Amúgymeg hogy bírod ki hogy csak akkor pisilsz amikor tampont is cserélsz? o.O Nekem sokkal gyakrabban kell pisilnem xd
Nem kell kivenni a tampont pisiléskor. Fölösleges is, pazarlás is, meg fáj is.
Olvasd el a papírját. Teljesen biztonságosan benne lehet hagyni. Hallgass a barátnődre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!