Milyen tünetei vannak ha fent marad egy tampon, és mennyi idő múlva jelentkezik?
Figyelt kérdés
Ne érts félre, nem azért kérdezem mert így jártam. Már sok olyat olvastam, hogy valaki nem emlékezett rá hogy kivette-e, és már nem találja meg, tehát felment. Csak érdekel, hogy milyen gondokat okoz. Én is pánikolós vagyok, szerencsére ilyen még nem történt, ezért szeretném tudni ezeket.2010. okt. 22. 09:40
1/12 anonim válasza:
Még én sem jártam így (szerintem ne is fogok). A tampon nem tud feljebb csúszni a hüvelynél, tehát ott "tanyázik". Szerintem egy idő múlva elkezd kifelé csúszni, amikor megtelik nedvességgel. És jó büdös lesz, mivel a fehérje és egyéb anyagok elkezdenek bomlani.
2/12 anonim válasza:
Fertőzés, folyás, gyulladás, életveszélyes állapot is kialakulhat.
De fürdésnél legkésőbb megszívja magát vízzel, és akkor előrébb csúszik, lehet érezni.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ha megtelik szerintem is kicsúszik, de mivan akkor ha már nem menstruál és nem telik meg. Akkor fent marad. Én ezt a kérdést úgy értem, ha olyan mélyen van, hogy azt nem érni el kézzel.
2010. okt. 22. 09:50
4/12 anonim válasza:
A hüvely egy 10-12 cm hosszú "zsákutca" a végén a zárt méhszájjal, a tampon nem tud felcsúszni sehova, ahol ujjal ne lehetne elérni! Az, hogy nem emlékszik, hogy kivette volna, megint csak butaság, mert amíg fent van végig érezni!
5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem, olyan mélyen nem érezni, hisz ha felteszel egy tampont sem érzed.
2010. okt. 22. 09:55
6/12 anonim válasza:
Hova lett a madzag a tamponról?:)
Ha biztos benne, hogy fent van a tampon, de nem éri el (no madzag), akkor ha ügyes ki is tudja tolni annyira, hogy azt már kézzel is jól meg tudja fogni.
Egyébként meg ugorjon be egy nőgyógyászhoz, az majd megnyugtatja, hogy nincs benne semmi idegentest.
7/12 anonim válasza:
Annyira mélyen nem lehet. Ha túl sokáig hagyod bennt, elképzelhető hogy valamilyen hüvelyi fertőzésed, folyásod lehet, ami kellemetlen viszketéssel társul. Én már jártam így egyszer. Egy balesetem volt, és hát a sokk meg minden. Az utolsó gondolatom volt a bennmaradt tampon.
8/12 anonim válasza:
Hát nem tudom elképzelni h elfelejtsem h bent van,de ha mégis sokáig bent van előbb utóbb elkezd kijjebb csúszni.
Főleg ha wc-zni kell,s nyomni.:D
DE azt el tudom képzelni h vmi viszketésféle előfordulhat.
9/12 anonim válasza:
Zöldes-habos, nagyon büdös folyás, alhasi görcsök. Kb 3 nap után. Kórházban láttam ilyet...
10/12 anonim válasza:
1 honap utan derult ki. Buzos folyadom volt. Azt mondtak gyulladás. Kaptam kupokat :( mire kiderult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!