Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan helyezzem fel a végbél...

Hogyan helyezzem fel a végbél kúpot? 18/L

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem merem.

A gondolatától is a sírás kerülget..

2015. ápr. 23. 21:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

orvost nem kérdezted meg? Még ő is segít.

Anyukádnak sem szólsz?

2015. ápr. 29. 20:27
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem szólok, anya előtt is szégyenlős vagyok/ szégyenlem
2015. ápr. 29. 20:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Vegyél egy mély levegőt -- és írd meg neki levélben
2015. ápr. 30. 10:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez most komoly??? :) Ne csináld már :) Saját magad előtt szégyenled??? Mi benne a nehézség? Egyáltalán mitől félsz ?? Nem fáj! Mikor elmész wc re viszed magaddal a kúpot.kiveszed a csomagolásból, helyes végével odarakod a végbélnyíláshoz , elég az egyik kezed hozzá mint amikor a feneked törlöd és egy határozott mozdulattal benyomod, csak a záróizmon kell áttolni, utána már nem is érzed. Olyan könnyen becsúszik, hogy nem is hinnéd. Anyukádnak nem szólnék a helyedben 18 évesen nekem is ciki lenne. Amúgy meg mire kell neked végbélkúp?? Mert elég rossz, ha már rég kéne használnod és húzod, halasztod. De van egy olyan megérzésem is, hogy csak heccből tetted fel a kérdést:) na majd írj, hogy sikerült e:)
2015. ápr. 30. 13:14
 15/24 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

heLYes helyett heGYest akartam írni :)

2015. ápr. 30. 13:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Ezt írta Neked.:Nem jó a vizezés. Nem csúszik annyira. Inkább picit krémezd be és az első ujjpercig vagy ameddig tudod nyomd fel. Gyereknek való kúp is elég azt könnyebb felhelyezni, ha glicerinesről van szó. Megírnád, hogy sikerült-e? Válaszra sem méltattál. Én is úgy érzem ez az egész egy vicc!
2015. máj. 2. 09:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Én már rég óta magamnak dugom fel a kúpot és könedény neked is sikerül fog.
2015. máj. 3. 21:35
 18/24 anonim ***** válasza:
így van. krémezd be. úgy aztán már tényleg meg se érzed. nem írtad azóta hogy sikerült e.
2015. máj. 4. 07:39
 19/24 anonim ***** válasza:

Vegyél bátorságot hogy magadnak dugod fel. Így nem lesz hogy másnak kell fel dugni a kupot

Én minden este dugok fel magamnakkúpot és már észrese veszem hogy mikor van benem. És már nem fáj de sose fájt nekem pedig nem krémesztem.

2015. máj. 4. 18:11
 20/24 anonim ***** válasza:
én se krémezem. a nélkül is simán fel csúszik. alapból is zsíros, síkos a felülete.
2015. máj. 6. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!