Mi lehet ez a végbélnyílásomnál? Nagyon félek 17/L
Figyelt kérdés
Kb. 3 napja fáj a végbélnyílásomnál.
Azt hittem "csak" azért , mert meg fog jönni, és kisugárzik a fájdalom oda, vagy valami...
Ma viszont megnéztem, és közvetlenül a végbélnyílásomnál van egy dudor, hólyag szerű, és szerintem vér lehet benne. Lilás színe van, vagy nem is tudom.
Lehet egy tályog. Nekem is volt ilyen, csak az enyémnek nem volt színe. Ha még holnap reggelig kibírod első dolgod legyen a sebészetre elmenni. Ha nem akkor menj el ügyeletre, de legyet ugyan ott lennél időben, mintha reggel szakrendelésre mennél.
2015. ápr. 14. 21:13
2/18 anonim válasza:
Aranyér. Menj dokihoz, ő majd ír fel gyógyszert. Jobbulást.
2015. ápr. 14. 21:18
3/18 anonim válasza:
"Az análvonaton nincsen fék."
:D Bocs de ezt nem hagyhattam ki.
Komolyra fordítva a szót menj el minél hamarabb orvoshoz, ne hogy valami komolyabb bajod legyen.
2015. ápr. 14. 21:19
4/18 anonim válasza:
Miylen típusú a fájdalom? Mert ha szúr és estleg viszket akkor szerintem aranyér!
2015. ápr. 14. 21:21
5/18 anonim válasza:
Szerintem is aranyeres csomó. Kérdezd meg édesanyádat, nincs-e aranyérkenőcse vagy kúpja. Langyos kamillateás ülőfürdő is enyhít a fájdalmon.
Ügyeletre fölösleges rohanni, ráérsz rendelési időben megmutatni orvosnak (3 napja fennálló fájdalom nem sürgősségi eset, jó eséllyel el is hajtanának a fenébe az ügyeletről, teljes joggal.) Addig is aranyérkenőcs vény nélkül kapható patikában.
Figyelj oda az étkezésedre, hogy ne legyen szorulásod, kemény székleted.
2015. ápr. 14. 21:29
6/18 anonim válasza:
A Reparon vagy Sperti kenőcs nagyon jó rá.
2015. ápr. 14. 21:31
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!!
2015. ápr. 14. 21:33
8/18 anonim válasza:
Ha kemény székleted volt, akkor szerintem is lehet aranyeres csomó, Reparon krémmel kenegesd és ha nem múlik pár napon belül, akkor menj el sebészetre.
2015. ápr. 15. 07:42
9/18 anonim válasza:
Aranyér,a lakosság 40%-ának van.Amikor csíp,vagy nagyobb,vastagabb széklet után picit vérezhet reparon krémet használj rá.Nem kell ezzel orvoshoz menni.Rozsban gazdag ételeket fogyasz,sok folyadékkal,akkor ritkábban jön elő majd.
2015. ápr. 15. 20:40
10/18 Harcikacsa válasza:
De sok itt az orvos :) És még azt mondják, mind külföldre menekül :D Na jó, lehet hogy igazatok van a prognózist illetően, de akár aranyér akár nem ... orvosnak látnia kell !!! Minden szokatlan jelenséget jobb, ha egy orvos is megnéz, nehogy később szövődménye legyen :) Kedves kérdező, mindenképpen menj orvoshoz, valószínűleg semmi komoly de akkor is csak ő mondhat biztosat ... szerintem itt GYK -n nem igazán lehet legálisan praktizálni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!