Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna (szinte fekete) folyás?...

Barna (szinte fekete) folyás? Mitől van? Félek.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és szűz, húsvétkor megjött a menstruációm, de furcsa, mert olyan darabos, sötét és kevés. Nem beszélve arról, hogy már 10 napja megvan, és nem enyhül. Nem büdös, nem viszket, nem fáj... Miért van ez? Találkoztatok már ilyesmivel?

2015. ápr. 14. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Félni nem kell, biztosan csak a hormonok viccelődnek. Érdemes lenne elmenned nőgyógyászhoz és elmondani neki, lehet, hogy ír fel gyógyszert is, ami rendbe teszi a vérzésed. Nekem ilyen idősen volt, hogy 2 hétig tartott egy menstruáció, kaptam is rá gyógyszert, úgyhogy mindenképp menj el orvoshoz, ne hanyagold el.
2015. ápr. 14. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod sincs, a szinte fekete folyás az alvadt vértől olyan, feltehetőleg nem erős a folyásod most és megalvad mielőtt a felszínre jönne...
2015. ápr. 14. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászatra vizsgálatra inkább
2015. ápr. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!