Fekete folyás? (többi lent)
Figyelt kérdés
már 4 napja van rajtam tanga ugyanaz,nem tudtam cserélni mert 1 olyan helyen vagyok ahol ez most nem lehetséges. a mai napon észrevettem hogy valami fekete van rajta..mi lehet az?? fertőzés??2012. dec. 26. 15:49
2/10 A kérdező kommentje:
?
2012. dec. 26. 15:54
3/10 anonim válasza:
Kézzel kimoshattad volna vagy valami
4/10 A kérdező kommentje:
de belőlem jött??
2012. dec. 26. 15:54
5/10 anonim válasza:
Töröld meg a puncidat és kiderül, hogy belőled jött-e. :)
6/10 tetris válasza:
Ilyen alkalmakra találták fel a nedves törlőkendőt, ami kapható a drogériában. Ha az ember lánya több napon keresztül nem tud tisztálkodni, akkor ilyet lehet használni. Legalább a hónod alját, a puncidat, nyakadat áttörölhetd vele.
A legvégső megoldás, ha nincs ilyen kendőd, akkor veszel egy papírzsebkendőt, megnedvesíted, és kicsit áttörlöd magad.
8/10 tetris válasza:
Abban a tangában több már a baktérium, mint az anyag. Amint hazaérsz, azonnal hajítsd ki a szemétbe!
9/10 anonim válasza:
A kérdező gondolom 4 napja a tundrán ragadt egy faházban, ahol nincs rezsó, hogy a havat felolvasztva megmossa a bugyiját.
10/10 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem lehetséges:D Lusta vagy és otthon ülsz a géped előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!