Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez fehér folyás vagy gomba?

Ez fehér folyás vagy gomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Bocs a tudatlanságomért, viszont nem vagyok annyira tisztában ezekkel a dolgokkal. Fehéres/átlátszó színe van, jellegzetes szaga,de nem mondanám rá hogy büdös, igazából semmi nem viszket, vagy éget nincs egyéb "tünet".

Ha gombásodás ( amit nem tudom honnan kaphattam volna el, de úgy olvastam szinte már egy törölköző miatt is el lehet) akkor mi a teendő?

Illetve a fehér folyással kell valamit kezdeni?

Ja és az normális, hogy ez nem csak menstruálás előtt/után hanem szinte minden nap van?

2012. dec. 22. 20:42
 1/5 virág 90 válasza:
Normális, ilyen módon választódik ki ami oda nem illő, tisztulsz belülről. Viszont egy idő után el kell múlnia,ha mégsem, menj el a nőgyógyászodhoz, kenetet vesz és meg tudja mondani, hogy mitől is van!
2012. dec. 23. 01:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kellemetlen szagú és semmi tünetet nem okoz, akkor nem lehet semmit tenni ellene, de nem is kell, mert normális!!! Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől. Egészen a klimaxig lesz több-kevesebb folyásod. Boldog karácsonyt! :)
2012. dec. 23. 06:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs erős viszketésed, égés, csípés, nem büdös és nem zöldes, akkor nincs bajod.
2012. dec. 23. 12:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!

Nem viszket és nem is ég, csak annyira kellemetlen mert elég sok jön.. és idegesít meg attól félek, hogy esetleg ha olyanra kerül a sor akkor a partner meglátja és kb rosszul lesz tőle..

Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)

2012. dec. 23. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Ha rosszul lesz ettől a partnered, akkor ő még éretlen a szexre!
2012. dec. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!