Antonia30 kérdése:
Fehér folyás mit jelent?
Figyelt kérdés
szeretném megkérdezni hogy a kocsonyás nyákos fehér folyás mire utal.remélem nem azt jelenti hogy megfog jönni,mert 12 napja volt meg,az elözö menstruáciom 19-ik napra jött meg.voltam pár napja orvosnál de semmit nemtalált.valaki tud segiteni?32 vagyok.2012. dec. 17. 19:21
1/2 anonim válasza:
én 31éves vagyok, kb.1éve vettem észre ugyanilyen tüneteket a ciklusom középtájékán plusz mellé mellfeszülés. az első két alkalommal bepánikoltam hogy biztos terhes vagyok, aztán azóta rájöttem hogy olyankor van peteérésem. csak fura volt hogy 16éve menstruálok és előtte sosem volt ilyen csak 30éves korom óta. dehát ez van, változik az ember lánya:)
2/2 anonim válasza:
mindenkinél különböző. Van hogy valakinek a menzesze előtt jön, van, akinek után, van, akinek közötte, ugyanúgy, ahogy van, akinek erősebb és van akinek kevésbé erős. Szóval nem, nem azt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!