Menjek vissza orvoshoz? Mi lehet a váladék?
Kevert gombás és baktériumos fertőzésem volt. Végigcsináltam a kúrát. A nagy mennyiségű folyás elmúlt, de a színe még mindig zöld.
+ Aktus után egy fél tenyérnyi nyúlós váladék jött. Mi lehet ez?
Ruhákat kifertőtlenítettem, WC-t, kádat is, valyon honnan fertőződhettem vissza?
A leírásban lesz a válasz. Egy sima gombás fertőzés is jó egy hétbe telik, mire kitisztul teljesen a hüvelyből. Ha neked valamilyen nagyon komoly fertőzésed van, akkor arra 10 nap nem hiszem, hogy elég.
(Milyen nőgyógyászhoz jársz? Én ezen a téren csak a magánorvosomnak hiszek. Régebben államilag támogatott vizsgálatokra jártam és meglehetősen rossz élményeim voltak, többek között a meg nem szüntetett gombás fertőzés kapcsán... Javasolnék magánorvost, még ha sokba is kerül.)
Ami biztos és írták is már, muszáj visszamenned. A nemi szervet érintő bármilyen probléma nem gyerekjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!