Piros pöttyök a makkon és a fitymán a húgycső, égető, csípő érzés vizeléskor, viszketés és kevés fehér váladék. Mi lehet ez, és feltétlen szükséges ezzel orvoshoz fordulnom?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 14:17
1/8 anonim válasza:
fertőzés - a bőr- és nemibeteg gondozó az illetékes
2/8 A kérdező kommentje:
és milyen típusú? a barátnőmtől kaphattam el, vagy esetleg valami más idézte elő?
2011. dec. 6. 14:29
3/8 anonim válasza:
Igen, feltétlenül szükséges ott majd fogsz rá kapni krémet, vagy gyógyszert. Én egyébként gombás fertőzésre gyanakszom.
Viszont a barátnődet is kezelni kell-el kell mennie a nőgyógyászhoz, és ő is fog kapni megfelelő kezelést. Egyébként ő marad a hordozó, és te hiába gyógyulsz meg, aktus közben megint oda-vissza adogatjátok majd egymásnak!
Ki kell kezeltetni magatokat minél előbb!
4/8 A kérdező kommentje:
rendben. meg lesz. köszönöm a válaszokat
2011. dec. 6. 15:08
5/8 anonim válasza:
Igen a barátnődtől. Ez nem jelenti azt, hogy megcsal és behozott valami betegséget, hanem a baktériumháztartása volt épp olyan ami nálad gondot okozott. Ez lehet megfázástól is. Nem szükséges orvoshoz menned, mosogasd arcszesszel, két három nap alatt elmúlik!
De vigyázz mert borzalmasan csíp!!!
6/8 A kérdező kommentje:
fel volt fázva nemrég. lehet ez volt a gond?
2011. dec. 6. 16:11
7/8 anonim válasza:
Igen, feltétlen szükséges orvoshoz menni.
8/8 anonim válasza:
Én gombás megbetegedésre gyanakszom. Ilyenkor jobb legyőzni a szégyellőséget és megmutatni a péniszedet és bajait az orvosnak. Szólj a barátnődnek, hogy menjen el nőgyógyászhoz. Elvileg mind a ketten kaptok krémet. De lehet smegma is mivel fehér váladék a makkon? Leírnál válaszba több infót és kitudom kalkulálni a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!