Mit jelent a sárgás nyúlós folyás peteérés után?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 12:35
1/10 anonim válasza:
Sárgás folyás lehet fertőzés is, ha már frissen sárga, és nem csak megszáradva.
3/10 anonim válasza:
Szifilisz előjele...
hány éves vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
18....szifilisz?????
2012. dec. 22. 13:19
5/10 A kérdező kommentje:
Nem lehetek szifiliszes...életemben egy fiúval voltam és ő is csak velem úgyhogy ez lehetetlen
2012. dec. 22. 13:23
6/10 A kérdező kommentje:
ráadásul semmilyen más tünetem nincs ami erre utalna...nemtudom miért kell egyből a legrosszabbra gondolni..
2012. dec. 22. 13:29
7/10 anonim válasza:
Első vagyok. Valami fertőzésed akkor is van, aminek semmi köze a szexhez!
8/10 A kérdező kommentje:
Egyszer vettem észre ma pisilés után..már nincsen! Oké nem azt mondtam, hogy nincs semmi de nem lehetek szifiliszes, jézusom írok valamit és akkor egyből szifilisz...jó hogy nem az aids-el jöttök...inkább megkérdezem az orvost mint hogy mindenféle baromsággal tömjenek..
2012. dec. 22. 14:47
9/10 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Na látod, az orvos mindig a legjobb megoldás! Egyébként én nem írtam, hogy szifiliszes vagy, csak annyit, hogy valamilyen fertőzésed van. De ahogy Te is mondtad, inkább orvost kérdezz. :) Boldog karácsonyt! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Nem rád írtam hanem aki egyből rávágta hogy szifilisz mikor meg se kérdezte van e más tünetem. Köszi a választ, ünnepek után elmegyek orvoshoz! :) Neked is Boldog Karácsonyt! :)
2012. dec. 22. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!