Hogy helyezzem fel a hüvelykúpot?
Erőss antibiotikum kúra miatt kell hüvelyflóra helyreállító kúpot használnom,de nem sikerül felrakni.
Még szűz vagyok(nem is masztiztam még,tampont se használok),és rettentő szűk vagyok.Hiába próbáltam,max 1-2 centire ment fel,de úgy is fájt..
Előtte bevizeztem rendesen a kúpot,úgyhogy nem hiszem,hogy az volt a gond.Szerintetek így is használ valamit?
Néztem a betegtájékoztatót,de szerintem kizárt,hogy fel tudjam odáig nyomni,ahol a rajz mutatja..
Tudnátok pár tippet adni?
Esetleg próbáljam meg fekve?(tegnap félig ülő,félig fekvő helyzetben próbáltam..)
Szia!
A vizezést felejtsd el, a víz szárít, nehezíti a dolgokat. Max melengesd meg kicsit a kúpot, hogy lágyabb legyen.
Próbáld meg fekve, felhúzott térdekkel. Kissé hátrafelé kell tolni, a hüvely nem egyenesen felfelé halad a testedben. Ha úgy nyomod, akkor falba ütközik, és az kellemetlen. Nem lehetsz annyira szűk, hogy egy kúp ne menjen fel, hidd el, csak a megfelelő irányt kell megtalálnod. Én azt tanácsolom, először ne a kúppal próbálkozz, mert elolvad, hanem az ujjaddal. Mosd meg jól, tapasztald ki, merre van az arra, és ha megvan az irány, nyúlj a kúpért és próbáld azzal. Felmegy. Nem a legkellemesebb érzés, de hamar elolvad.
Ha felhelyezted, érdemes fekve maradnod egy-másfél óráig minimum, de az ideális az lenne, ha lefekvés előtt tennéd fel.
Köszönöm a választ.
A betegtájékoztatóba az van írva,hogy be kell vizezni,hogy feloldódjon és könnyebben csússzon.Szárazon nem ajánlott használni:/
Rábsztál, mert szűzként lehet, fel sem fogod tudni tenni, annyira fog fájni.
Én sem tudtam tamponozni, míg le nem feküdtem a párommal.
5-ös,szép szóhasználat:D(bár az én fejemben is hasonló fogalmazódott meg:D)
Akkor megpróbálom így használni,hátha ér valamit,aztán holnap érdeklődök kicsit a gyógyszertárban:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!