Az anális szex inkontinenciát okoz? Meddig kell csinálni hogy ez történjen?
Az széklet inkontinencia főleg idegi alapon alakul ki (nem tud különbséget tenni folyékony/gáz/szilárd halmazállapot közt az érző ideg, idegbecsípődés, sérülés, öregkori demencia stb), esetleg változókori hormonális folyamatok következményeként. Szülés szövődménye is lehet, az extrém erőlködés miatt... Esetleg valamilyen gyulladásos folyamat miatt csökken a tárolókapacitása/tágulékonysága a végbélnek.
Nyugodtan gyakorold az anális sexet amíg jól esik.
Csupán a 'fújjolók' szeretik terjeszteni és harsogni ezt, amikor az égvilágon semmit nem tudnak az inkontinenciáról. Ezt onnan is észre lehet venni, hogy milyen mély gyűlölettel/cinizmussal beszélnek róla, mintha bárki tehetne arról, hogy bekakil.
(azért 1-2 nap szünetet tarts, ha huzamosabb ideig használják a lukad)
Ha mégis gondod lenne, állj le pár hétre. A szövetek úgy 50 éves korig, simán regenerálódnak, vissza tudsz szűkülni is.
Fiatal, vékony srác vagyok! Pár alkalommal szexeltem, óvatosan..
Kisfokú inkontinenciám van, őrület. tönkretette az életemet.. záróizom tornát csinálok.. :/
Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen nagypofájú análpárti férfiak maguk bevállalnák-e ezt a kockázatos "ínyencséget" akár csak egy alkalomra is? Nekik is ugyanolyan ott, mint a nőknek (kivéve a prosztata, aminek az ingerlése nekik örömet okozhat; azért csak nekik, mert nekik VAN).
Ez a baromság meg akkora élvezetet okoz, mintha az orrodon át próbálnál enni.
Szerintem az ilyen típusú férfiak a sérült önértékelésüket próbálják helyre tenni a nő tökéletes uralásával. Szóval akárki akármit mond, ez a férfiakról szól, az ő örömükre van. Akiknek mindegy, mit érez a másik fél, csak az ő egójuk fényesedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!