Mitől viszket a vegbel nyilasomnál? 21L
Nagyon rég óta van ez ,ugy hogy mar ideje megkérdeznem hátha tudtok segíteni ..
Szoval ha elmegyek "nagy" WC-re kitorlom rendesen ..nedves pápai törlődik WC papír ,de van hogy Szappan langyos vizes megoldást választom.
De viszont mikor kakiltam ra egy fel órával a nyílásom viszket nagyon ... Korubelul ha lehetőségem lenne ra (amire van is de azért túlzásba nem esek ) felnyulnek es megvakarnám belül is .A lényeg hogy körülötte ,es ugy érzem hogy bent is viszket nagyon ..Ilyenkor nem tudom összezarni a lábam mert egyből benyilal es viszket ..nem tudom mar mi tevő legyek kellemetlen kicsit talán fel is duzzad körülötte de ezt nem tudom megállapítani ..Valakinek valami segítség ..Amikor megvakarom kívül meg nagyjából belül lüktet .1-2eve ilyenre soha nem volt példa most az utóbbi fel évbe szenvedek így vele es a viszketes van hogy egy fel napig is eltart .
Koszi előre is!
Minek írja a Reparont, ha nem biztos, hogy aranyere van.
Pimafucort kenőcsre kérdezz rá a körzetinél és a problémádról is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!