Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti mit utáltok a legjobban a...

Ti mit utáltok a legjobban a menstruációban?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok:

-vérzés

-fájdalom, stb.

2015. ápr. 14. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nem fájt, és érzelmesebbnek sem éreztem magam soha.

Az egyetlen dolog, hogy idegesít. Ha az orrom vérezne öt napig, az is idegesítene. Idegesít, hogy mindig ott motoszkál az agyamban, hogy most konkrétan vérzek, és lehet, hogy már folyik a lábamon az egész.

Utálom, hogy ha hapcizok, köhögök, vagy egy jót nevetek, ömlik ki a vér. Meg ha felállok, leülök. Majdnem kétszer annyi idős vagyok, mint te, de a mai napig emlékszem, mennyire gyűlöltem a tanáraimat, főleg a nőket, akiknek vigyázzba kellett állni óra elején.

2015. ápr. 15. 00:03
 12/15 anonim ***** válasza:

- macera a tamponcserével

- a fájdalom - most is épp itthon fekszek, és enni sem bírok a hányingertől meg a görcsöktől

- mikor pattanni kell, hogy "bssza meg, átáztam!"

2015. ápr. 15. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére sohase görcsöl a hasam eddig max 2 alkalommal volt egy kicsi görcs:DD én a kötöttséget utálom és félek az átázástól , rossz ha folyik és északi mindig melléfolyik vagy nemtom de olyan mintha kegkéseltek volna xdd 15l
2015. ápr. 15. 16:02
 14/15 anonim válasza:

Engem idegesít a nedves betét ...főleg a suliban

14/l :)

2015. ápr. 15. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól tartok hogy átázok, ha épp cserélni akarok, és nincs egy nyamvadt kiskuka :D hogy nem lehet a wc-ben kiskuka?????Ha elfelejtettem tampont betenni a táskába, és van nálam 1-2 db :D szerencsére én nem vagyok görcsölős, max hisztis :D
2015. ápr. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!