Melyik menstruációs görcsoldó gyógyszer vált be nektek a legjobban?
köszi :)
2-es! ugye ezt nem mondod komolyan? ennyire durva a tied???
Ú szegény :/ hát így érthető
köszönöm a válaszokat!
88%-os: Ne vedd kötekedésnek, de mire is volt jó a válaszod?:D
Mármint az emberek jelentős részének nincs otthon infúziós szereléke meg egy kis vényköteles algopyrin injekciója. Pláne nem képes magának beadni.
Tehát a válaszod a kérdés szempontjából totál irreleváns, hiszen a kérdező valószínűleg nem szimplán kíváncsiságból tette fel a kérdést, hanem profitálni szeretne belőle valamit...
Kérdező:
Mindenkinek más a jó, ki kell tapasztalni.
A No-Spa pl. sokaknak beválik, nekem önmagában semmit nem ér. Az Algoflex-M nekem bevált, az tulajdonképpen egy szimpla ibuprofén tartalmú fájdalomcsillapító No-Spaval kombinálva. Emiatt inkább veszek egy adag ibuprofén tabit (pl. sima Algoflex, Ibustar stb.) meg egy csomag No-Spat, így szerintem olcsóbbra jön ki...
Ha ezek nem válnak be, akkor orvostól kell kérni valamilyen vényköteles szert, pl. Cataflam vagy Algopyrin.
köszi mindenkinek!
nem szeretném ha vita kerekedne itt :)
csak kíváncsi voltam, mert volt amit sokan ajánlottak és nekem nem vált be és nem értettem, hogy miért
mondom biztos velem van a baj
aztán gondolom felmérem, hogy mi a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!