Lányok! Ti melyik betétet szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert igazából nekem mindegy, hogy milyen márkájú, fajtájú az egészségügyi/tisztasági betét :D2014. jún. 30. 17:20
1/10 anonim válasza:
Always Ultra Normal Plus Sensitive, mint egészségügyi betét, mert nem műanyagos, és nem irritál annyira. Ezt is kevésszer használom, inkább tampon-párti vagyok.
Tisztasági betétből pedig Carefree Flexiform, mert ez az egyetlen olyan tisztasági betét, ami nem illatosított és minden bugyihoz jó.
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi a választ :)
2014. jún. 30. 17:38
3/10 anonim válasza:
Én is Alwayst eü. betétnek. Tisztaságinak pedig a Jessát, ami szintén nem illatosított és még állatokon se tesztelték.
4/10 anonim válasza:
Eü. leginkább Always.Tisztaságiból pedig Siempre.
5/10 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a válaszok :)
2014. júl. 1. 10:07
6/10 anonim válasza:
Carefree:) Nem tudom most a nevét, mert jelenleg nincs nálam, de közepes méretű, és lilás csomagolásban van, viszonyla hosszúkásban:) Egy napig simán bírja, nekem bejön:)
7/10 anonim válasza:
Always,libresse !
Mind kettőt használom és én úgyan úgy szeretem a 2!!
Más nem nagyon jött be nekem.
Az illatosakat egyátalán nem szetetem:)
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2014. júl. 8. 09:49
10/10 anonim válasza:
Egészségügyiből az Olivia Hygiene Einlagen betét.
Tisztasági betétből meg Discreet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!