Melyiket szeretitek a legjobban? Miért?
1. Golyós dezodor
2. Stift dezodor
3. Spray dezodor
A spray nekem mindig nyomot hagy vagy a ruhán, vagy a bőrömön, aztán később mállik is, az illata meg átalakul olyan alkoholos izzadtságszaggá.
A stift jó, csak ugyanúgy nyomot hagy, könnyen beszárad, és csak félig tudod használni, mert utána garantáltam letörik. Le is szokták árazni ezeket a termékeket.
A zselés stift jó lenne, hűsít nyáron, teljesen el lehet használni, de nagyon gyorsan fogy, drága, és nem igazán csinál illatot, csak az alkoholt érzed rajta. Ezen kívül várni kell, amíg megszárad, mert különben nagy, izzadságfoltra hasonlító foltot hagy a ruhán, ha átissza.
Szóval nekem a golyós a kedvencem, mert sokáig elég, a nagy részét el lehet használni, az illatát lehet érezni, de nem változik meg, tényleg csökkenti az izzadást, puhán tartja a bőröm, és nem marad nyoma sehol.
Én Gillettet szoktam hazsnálni, gel. Nekem idáig bevált. Jól kenhető, nem fogja be a ruháim. Elvileg 48 órás, de 24-nél tovább nem volt rajtam :D addig remekül védett
Ez úgy vélem, hogy 3 közül egyik sem :D de javítsatok ki ha tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!