Melyik férfi parfümöt szeretitek a legjobban?
Lamborghini Feroce vagy Playboy Vegas
23/F
Menj el egy parfümériába, ahol megszagolhatod a parfümöket. Mindenkinek más az ízlése és mindenkinek más áll jól. Lehet, hogy neked a 20ezer Ft-os Gucci nem áll jól, pedig Beckhamnek igen.
Mindenkinek van egy rá jellemző testszaga, amit a feromonok bocsátanak ki. Akkor jó egy parfüm, ha a saját feromonjaidat egészíti ki, nem pedig elnyomja.
23/L
fehér puma
fehér diesel
hugo boss in motion (narancssárga-szürke gömb alakú üvegben van)
A barátomnak vannak ilyen parfümjei,éshát hmm imádom:)
én lány vagyok, és nagyon sok barátnőmmel egyetemben halálra szagolgatjuk magunkat a Mexx Ice Touch-ból. olyan illata van, h atyaúristen. vagyis belőlem ezt váltja ki.. más férfiparfümnél nem éreztem még soha ilyet:D ha lesz barátom, és valamilyen alkalomra parfümöt szeretnék neki venni, biztos, h ilyet veszek. egyébként jótanácsként, a lányok szerintem nem annyira kedvelik a nehéz illatokat. nem tudom elmagyarázni, de férfiben gyakran előfordul ilyen.
17,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!