Jó az orvos diagnózisa, tényleg bakteriális fertőzés lehet?
Mikor elmentem nőgyógyászhoz,csak megnézett majd azt mondta ez bakteriális fertőzés.Ambuláns lapomra heveny hüvelygyulladást írt.Klion-d 100-at(hüvelybe helyezendő tabletta) kaptam partnerem pedig canesten krémet.Azt mondta,ha nem múlik el,menjek vissza és csinál tenyésztést.Amúgy az orvos elvileg a város egyik legjobb orvosa,mindenki szereti és tényleg rendes.
Viszont félek,hogy nem fog elmúlni,mert akkor újabb idő,mire megvan a tenyésztés eredménye majd jöhet egy újabb kúra...szexmentesen...
Páromnak amúgy szex után apró piros pöttyös szokott lenni a pénisze,nekem meg a folyásom néha túrós,néha csak sima amolyan tejfölszerű.Van,hogy fehér de van hogy sárgás.Valamikor kevés valamikor nagyon nagyon sok.Kérlek segítsetek!
Az orvosokat arra "találták ki", hogy megállapítsa, mi a beteg baja és megfelelö kezelést adjon a problémára.
Ha neki nem hiszel, akkor minek mégy orvoshoz, kérdezd meg a takarítónöt, ö biztosan jöbban tudja, mi kellene neked.
Ha a környék legjobb orvosa, mindenki meg van elégedve, akkor mi okod van a bizalmatlanságra?
Mellesleg vannak olyan emberek, akik túléltek akár egy évet is szex nélkül és nem lett semmi bajuk.
Ha a kapcsolatotokat meg csak az tartja össze, semm más közös nincs, akkor semmi értelme erölködni egymással.
Ne haragudjatok de ennyi gyökeret egy helyen...
Azért kérdeztem meg itt,mert nem csinált kenettenyésztést és igen,ezért bennem van a félelem hogy mint sok orvos tenni szokta,csak a hasára csapott és felírt egy tök általános gyógyszert.Természetesen azért mentem el orvoshoz,mert ő mégiscsak egy orvos.De ettől még szerintem érdeklődhetek mástól,hiszen sok nő van ezen az oldalon,aki el tudja mondani az ő tapasztalatait.
Utolsó:nem,nem a szex miatt vagyunk együtt a párommal,viszont egy kapcsolathoz(akármennyire is hihetetlen neked) fontos a nemi élet is.Pláne ha eddig gyakori és nagyon jó volt.Igen,nehezen bírjuk.Bár te ezt biztos nem érted mert amekkora bunkónak tűnsz nem tudom elképzelni hogy bárki is összeállna veled:)
Ne személyeskedjetek!
Kérdező: Ha nem bízol a dokiban keress egy másikat.
Mint írtam először voltam nála...ráadásul nem tudom lecserélni mert körzetis:D
Meg lényegében nagyon aranyos volt csak ugye mint írtam azt mondta,akkor végez kenettenyésztést hogyha nem múlik el.Most fogom elkezdeni a 10 napos kúrát és FÉLEK,hogy nem múlik el,kenettenyésztésre kerül sor és akkor még sokat várhatok.Ezért vártam volna valamiféle megnyugtatást,tanácsot vagy akármit....csak NEM kioktatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!