Dalacin 300 mg tablettát kaptam bakteriális fertőzés miatt a nőgyógyásztól. Sajnos nem hatott. Volt még vkinek olyan hogy nem hatott ez a gyógyszer?
Én ugyanezt a gyógyszert influenzára kaptam, ami végül is ugyanúgy bakteriális fertőzés. Nálam bevált, viszont sajnos ezek olyanok, hogy nem mindig érik el a kívánt hatást.
Egy hete voltam dokinál, felírt a fertőzésemre egy 500 mg-os Klabax-ot, de a mellékhatásai miatt nem bírtam szedni, úgyhogy váltottunk Sumetrolim-ra, azt már bírom és hála az égnek, már javulásnak is indultam.
Szóval nem mindenkinek válik be minden, mások vagyunk, nincs 2 egyforma szervezet.
Néha úgy érezzük magunkat, mint valami kísérleti nyúl, de sajnos ez van. Vissza kell menned a dokidhoz egy másik fajta gyógyszerért.
Drága első, az influenza vírusos fertőzés. Max baktériumos felülfertőződésre kaphattál antibiotikumot, vagy a felülfertőzés megelőzésére.
Kérdező, nekem nem hatott, de az én fertőzésem oka ismeretlen, csak mellé volt egy másik baktériumos fertőzésem. Azt végül is kiirtotta, csak az összes tünetem megmaradt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!