Ha bakteriális hüvelyfertőzésem van és a párommal óvszer nélkül létesítek nemi kapcsolatot akkor neki lehet tőle valami baja pl. kiütés, viszketés vagy ilyesmi?
lehet
ne legyél már ennyire igénytelen
Nem kell hozzá még közösülni sem, elég ha orálisan kielégítitek egymást, máris átadod neki a fertőzést!
Ha meg még közösültök és ráadásul gumi nélkül teszitek ezt, akkor meg pláne átadod neki a fertőzést!
És amit nem árt tudni az ilyen jellegű fertőzéseknél, hogy sokszor a férfiaknál nem okoznak tünetet, mégis meg vannak fertőződve és folyamatosan fertőzik vissza a partnerüket!
Szóval amennyiben van ilyen fertőzésed, a partneredet is ki kell kezelni, ugyanis szinte biztosan ő is meg van fertőződve, illetve azt se árt tudni, hogy bármilyen fertőzés ideje alatt, de még a fertőzés kezelésének ideje alatt és után 1-2 napig mondhatni tilos a nemi élet! Nem véletlenül!!!
Ha pl oralisan kielegitene es a szajaba kerulne a cucc kesobb akar torokrakot is okozhat
Megeri? Nem bantana a dolog?
1. nem igénytelenség miatt lehet elkapni ezt a betegséget !
2. nem arról van szó, h nem gondolkodok, csak azért ez egy női betegség ami a hüvelyflóra természetes állapotának a felborulásából adódig ezért nem tudtam, h férfiakra is káros e...
3. ige, nagyon nagyon bántana ha valami baja lenne a páromnak, sőt ha még, ilyen súlyos következményei lehetnek..:/
És még hozzá tenném azt is h nem arról van szó h én így szeretnék szexelni a párommal h tudom h ilyen betegségem van, nem vagyok ilyen felelőtlen és komolytalan, hanem erről h mi mindig óvszer nélkül csináltuk és most tudtam meg , h nekem ilyenem van... és féltetem őt, és elég szomorúan vettem észre h egy egyszerű kérdésre ilyen ítélkezően válaszoltok, úgy h konkrétumot nem is tudtok, szóval gratulálok, de azért köszönöm a válaszokat!
Előfordulhat, hogy rajta is kijönnek tünetek, ezt baktériuma válogatja.
Viszont az is előfordulhat, hogy miután téged kikezeltek visszafertőz. (igen rendszeres és alapos tisztálkodás ellenére is) Szóval a dokit kell megkérdezni aki megállapította a problémát, hogy a partnert is kell-e egyidejűleg kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!