Létezik, hogy a súlyom miatt nem jött meg?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel már megjött, aztàn nagyon csúnyán lefogytam, és azóta nem jött meg. 159-160 cm vagyok, és 39.5-40 kiló. Kb. mikor fog megjönni szerintetek? Hány kilónak kéne ahhoz lennem?2015. febr. 18. 10:08
1/11 anonim válasza:
Majd ha 50 kg felett lesz a sulyod, vagyis normalis lesz akkor fog megjonni. Addig ne is szamits ra.
2/11 anonim válasza:
én voltam 47 kg is, és akkor is megvolt, ráadásul én 164 cm vagyok.
szerintem ha már egy 5 kg-t hízol, akkor számíthatsz rá.
3/11 anonim válasza:
Attól is függ hány éves vagy? Ez a súly mindenképp kevés, ezért nem működik a hormonrendszered megfelelően. Egyél sok húst, májat, tejtermékeket!
4/11 A kérdező kommentje:
13 vagyok
De mégis! Nem hiszem, hogy 45-50 kilónak kéne ehhez lennem. 42-43 legyen már elég!
2015. febr. 18. 12:52
5/11 A kérdező kommentje:
De akkor nyílván a vékonyabb nőknem az alkatuktól függetlenül van már, pl. nem hiszem, hogy egyetlen modell sem menstruál. Pl. Cara Delevigne- nek tuti, hogy meg van már, pedig elképesztő vékony.
2015. febr. 18. 12:55
6/11 anonim válasza:
Ébredj már fel 13 éves vagy, fejlődő szervezeted van! Mi a f.a.sznak akarsz te modellekre hasonlítani? Nézd már meg azokat nem mások, mint kiéheztetett vállfák, akik a pasiknak sem kellenek. Inkább fordulj pszichológushoz!
7/11 anonim válasza:
Még nem állt be ne aggódj. Nem vagy anorexiás vagy bulímiás? Mert annak lehet kísérő tünete, hogy elmarad.
Szerintem csak hirtelen nőttél. Eszel rendesen?
8/11 A kérdező kommentje:
De, anorexiás voltam, már jövök kifelé belőle. Ezt próbáltan árnyaltan leírni...
2015. febr. 18. 17:08
9/11 anonim válasza:
Hát nem árnyaltan kellett volna leírni,hanem konkrétan!!abból nem tudtuk meg hoghy csak azt hajtzogattad hogy nagyon sovány vagy.Ne aggódj,nem kell annyit hízni,csak egy kicsit,mivel nem vagy olyan alacsony ezért ez a 40 kg körüli elég kevés,de ha majd 43-45 kg leszwl akkor már szerintem meg fog jönni! :) ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Ez már biztatóbb
2015. febr. 19. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!