Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a súlyom miatt nem jött össze velem?
Van egy fiú, akit neten keresztül ismertem meg. Kb. 5 hónapig beszéltünk interneten keresztül, addig nem is találkoztunk, főleg, hogy elég messze lakunk egymástól (250 km). Küldtünk egymásnak 1-1 képet, már annyira megkedveltük egymást, hogy biztosnak vettük, nem lesz gond élőben sem. Aztán szülinapomon találkoztunk...Én kicsit másra számítottam külsőre, képen helyesebb volt, ennek ellenére nagyon megkedveltem és tetszett nekem. Utólag kiderült, hogy ő is másra számított (azt hitte vékonyabb vagyok, pedig nem egy 10 éves képet küldtem, tudta hány kg vagyok stb.). A lényeg, hogy közölte, nem vonzódik hozzám, de úgy érzi, lehet, hogy később ez megváltozik.
Ennek már 2 éve, azóta is mindennap beszélünk, mindent megvitatunk, úgymond legjobb barátok lettünk. Már nekem se tetszik, mint férfi, ő is kijelentette, hogy nem lesz köztünk semmi.
DE! néha tök furán viselkedik, állandóan féltékeny, megsértődik ha más férfiakról beszélek, ha bulizni megyek, sms-eket irogat, hogy mi van velem. Meg tett néha egy-két megjegyzést, hogyha lefogyok, elvesz feleségül. Mondjuk ezt viccelődve mondta, de kicsit olyan érzésem van, hogy ha lefogynék (hozzáteszem nem vagyok 100 kg, csak neki a nagyon vékony nők tetszenek), már tetszenék neki és szeretne tőlem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!