Baj ha csökkent a súlyom, vagy ez most csak éppígy jött ki?
Figyelt kérdés
26 hetes+ 5 naposak vagyunk..hétfőn 2 kiloval voltam több mint ma, ez a méréseltérés lehet a nadrág miatt, mert most nem volt rajtam, de a gatyesz csak fél kiló.
Nem baj ez? Igaz kicsit kevesebbet ettem,csak az érdekel a babának ez nem gond?
Tegnap pl kétszer mocorgot, előtte meg kirúgta a ház oldalát napi 20 órában. Hát ez hülye kérdés, de nem akarom, hogy baj legyen.
Kösz a válaszokat.
2008. szept. 12. 09:48
1/1 anonim válasza:
Én még csak 13 hetes vagyok, de nálam is változó a súly. Van amikor több 1-2 kg-val, de általában ugyannannyi mint amikor teherbeestem. Én már megfigyeltem, hogy vannak napok amikor jobban visszatartja a szervezetem a vizet, és az a súlyon is meglátszik. De ez nem hízás, és lehet hogy ugyanígy nálad sem fogyás. Mérd magad rendszeresen és látni fogod a változást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!