15 voltam decemberben, és nem menstruálok már nagyon rég óta.2011 okt 26-án jött meg először, utána még 3szor. Azóta eltelt 14hónap. Nagyon izgulok, h mi van, ha beteg vagyok. Lehet? A súlyom is normális:165cm,52kg vagyok. MIKOR FOG MÁR MEGJÖNNI?
Orvoshoz még véletlenül se menj el!
Kérdezz meg inkább pár dilettáns gyakorikérdésezőt, azok majd biztos meggyógyítanak!
én a helyedben legkésőbb 2-3 hónap után elmentem volna, de lehet neked van igazad, és sokkal jobb várni 14(!) hónapot, aztán megkérdezni a gyakorin, hogy mikor fog megjönni... -.-"
14... ez még gombócból is sok!
Az teljesen normális, hogy az első időkben rendszertelenül jön meg, vagyis ritkán. Normál és vékony testalkatú lányoknál később áll be a rendszer...
Nekem anno 14 éves koromban jött meg és rá fél évre, majd rá félévre, majd 3 havonta, valahogy így, már nem emlékszem, és olyan 16-17 éves lehettem, mire beállt.
Mások azok, akit nagyobb testűek és már 10-12 éves korban jön meg náluk, ne hasonlítsd magad hozzájuk!
Viszont nőgyógyász nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!