Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő felfazasszeru...

Visszatérő felfazasszeru tünetek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
November végén elég csúnyán felfáztam meg mellé még valami gombás fertőzés is társult, voltam nogyogyasznal kaptam antibiotikumot meg egy krémet amit egyszer kellett a hüvelybe, tulajdonképpen belenyomni az adagolójával. Azóta ha kicsit is hideg éri a lábfejemet rögtön pisilesingerem van stb. Nehezen tudom elkerülni mert így is két vastaf zoknival vagyok itthon, elég hideg van nálunk. Van egy kúpom amit ilyenkor használok es az segít de mindig visszajonnek a tünetek. Valaki tud valami házi gyogymodot esetleg vagy menjek vissza inkább nőgyógyászhoz? Kb. három hete kezdődött ez. 18/L

2015. febr. 4. 06:21
 1/2 bonika2 ***** válasza:

Orvosi medveszőlő levél. Fél liter hideg vízbe 1 evőkanállal kell tenni, lefedve minimum 2 órát áztatni, leszűrve egyszerre meginni.

Megnézhetne egy urológus is.

2015. febr. 4. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:
A gyakori pisilési ingerre jó lehet az Urzinol tabletta vagy a Walurinal kapszula.Egy jó nőgyógyász az urológiai gondra is rákérdez,kezeli.
2015. febr. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!