Rendszeresen visszatérő hüvelygombát meggyógyító nőgyógyászt tudtok ajánlani Budapesten?
23 éves vagyok, kb 5 éve rendszeresen küzdök hüvelyi betegséggel. Eddig egy, jónak mondott orvoshoz jártam, kezdetben magánrendelésre, most már sztk-ba, nem tudnék 2-3 havonta 10ezreket fizetni azért, hogy ne gyógyítson meg...
Előfordult már bakteriális fertőzés is, de a hüvelygomba rendszeresen visszatér. Kaptam mindenféle gyógyszert, a Canestennel kezdődően, már 2 hetes kúpos kezelésig is, patikában készített kúpok, különféle Candida krémek, stb. Az orvos mindig azt mondta, hogy a páromat nem kell kezelni, de ebben is erősen kételkedek.
Kezdetben 1-0,5 évente volt baj, majd egyre gyakrabban, néhány hónapja pedig már kb. 2-3 hetes rendszerességgel visszatér a probléma. Teljesen el vagyok már keseredve, a szexuális életem sem tud így rendesen működni.
Tudtok valakit ajánlani, aki végleg meg tud szabadítani ettől?
1. kezeljétek a párodat is
2. ha úgy sem múlik, akkor viszont a lelkedet tedd rendbe (stresszmentesítés, meditáció, relax...), mert a túlhajszolt, idegeskedős életmód is simán okozhatja
Köszönöm a választ, lehet benne valami, egyszer jártam csupán egy másik orvosnál, aki ugyanezt mondta. Ennek ellenére azóta sem oldódott meg a probléma, úgy érzem jelenleg semmi gond nincs a lelkivilágommal.
Utoljára az állandó orvosom adott egy szuperúj kúpot, azt állította az mindent meggyógyít, bár a betegtájékoztatóban az állt, hogy hüvelyi fertőzésekre való, mellékhatása lehet hüvelygomba kialakulása, köszi. Ez nem rég történt, kb 2 hétig ismét semmi nem volt, de most megint vannak panaszaim.
Kérem, valaki ajánljon egy jó budapesti nőgyógyászt, a pénz sem számít, csak legalább reményt lássak rá, hogy egyszer vége lesz..
1,5 evnyi szenvedes utan engem Ujhazy Andras doki szabaditott meg a gombatol, DE emellett fontos volt megtanulnom kezelni a stresszt es elkezdeni sportolni, mert lelki gondok miatt is remdszeresen kiujulhat!
Ujhazy doki iszonyat kedves, turelmes es alapos, a 11kerben rendel, kimondottam fertozesekre specializalodott. Van honlapja is, most nem ugrik be pontosan, de ha rakeresel, azonnal kidobja. :)
VISZONT: amig lelkileg es fejben nem teszel rendet, illetve nem figyelsz az etkezesedre, addig ne varj csodat. Nekem a valagnyi gyogyszer mellett a candida dieta sokat segitett, mellette mozgassal vezettem le a stresszt.
A parod meg MUSZAJ kezelni, ferfiaknak eleg altalaban annyi, hogy keni minimum egy hetig odalent Canesten vagy Lomexin kremmel vagy boraxos ecsetelovel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!