Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő hüvelygomba. Mit...

Visszatérő hüvelygomba. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Úgy fél éve körülbelül visszatérő (mit visszatérő, gyakorlatilag el sem múló) hüvelygombám van. A nőgyógyászom már mindenféle kúpokat felírogatott, de egyik sem nyújtott permanens gyógyulást. Nagyon unom már. Pamutból készült bugyit hordok, rendszeresen és megfelelősen tisztálkodom, de nem viszem túlzásba (úgy értem, nem ostromlom ezerféle kemikáliával az intim területeket), partnerem nincs, így nem fertőzhet vissza. Valaki tudna valami építő jellegűt mondani? Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinek mi segített... Mindenre nyitott vagyok.
2015. jan. 18. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Állandóan ezzelküzködtem én is, míg nőgyógyászt váltottam. A réginek (sztk-s) lövése sem volt, mitől van állandó hüvelygombám, az új (magán) egyből kiszúrta, hogy mi a bibi: méhszájseben volt. Az okozta, aztán lefagyasztották, és azóta semmi gondom nincs. Ennek kb. 3-4 éve.

24N

2015. jan. 19. 05:35
 2/3 anonim ***** válasza:
*méhszájsebem
2015. jan. 19. 05:36
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, lehet, hogy nem ártana, bár nekem magánnőgyógyászom van, nem sztks...
2015. jan. 19. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!