Visszatérő hüvelygyulladásom van! Tapasztalatok?
Pár hónapja viszketést bővebb folyást tapasztaltam vettem canesten kombit elmult. Majd rá 2-3 hó.-ra megin előjött de sokkal intenzívebben leülni is nehéz volt bő sárgás sűrű folyás már a hasam is fájt. Amikor kezdtem érezni ,hogy be fog gyulladni rögtön kértem ídőpontot a nőgyógy.- hoz de csak tőbb mint egy hétre rá kaptam. Írt fel mikogal krémet kúpot meg femiflo kapszulát és még egy gombaölőt de a nevére nem emlékszem 4 szemet kellett bevenni belölle egyszerre. Vettek kenetet is aztmonták 1-2 hét és elmúllik de
nekem még van sárgás folyásom hőemelkedésem és szurkál a hadam meg késik a menzeszem. Kértem sürgőssègit a hàzi orvistòl. Hétfőn megyek vissza. Avivázom mert volt a ciklussommal peobléma de most még a torna is fáj. A kérdésem az
,hogy mennyi idő lefolyású ez az egész és volt -e valaki hasonlò cipőbeb , esetlwg tudnátok hüvely flóra erősíttőt ajánlani???
Bocsi azt kihagytam ,h. a vizsgálat több mint 2 hete volt! + Eüs vagyok tisztaságra meg fertőzés elkerülésére stb ügyelek
!
hivatalosan a lectofeel zselé a hüvely flóra erősítő, de az drága és baromira csíp.
így én a joghurtos tampont használom éjszakára.
sima tampon joghurtba mártva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!