Mit lehet tenni a nagyon erôs menstruációval?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és tanácsra lenne szükségem, hogy hogyan "éljem túl" az 1. pár napot. Alapból sokáig, kb.10 napig tart, és a 2. 3. napokon màr egy tanòrát végigülni is necces. Legutóbb kirándulni mentünk Pestre, nem àlltunk meg sehol, amikor leszálltam a buszról már éreztem higy baj van. A nadrágom is totál átázott, utána már hiába cseréltem betétet. Borzasztòan rossz volt ùgy màszkàlni a vàrosban...nem tudtok erre valami praktikát? Esetleg valami ritkább "csodabetétet"?2015. jan. 18. 23:24
1/2 anonim válasza:
A 10 nap nagyon hosszú, menj el nőgyógyászhoz.
Egész napos programnál tampon és (éjszakai) betét kombinációjával lehet túlélni. Létezik intim tölcsér. Nem tudom, hogy szűz vagy-e és ha igen akkor használhatod-e, de neten utána tudsz nézni.
2/2 T. Ági válasza:
Nőgyógyász biztos segít. "Csodabetétnek" esetleg próbáld ki a Tena-t, vagy a Tesco-nak van ahhoz hasonló "képességű", de olcsóbb, saját márkás terméke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!