Mit tudok tenni hogy minél hamarabb megjöjjön?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok eddig 1x menstruáltam. 6 napig tartott...
Már 13 napja meg kellett volna jönnie. Tudom hogy ez normális meg minden de van erre valami módszer ami meghozhatja a menstruációt? Semmiképpen sem gyógyszer valami
"természete" módszert tud valaki ajánlani?
Köszii :) :)
2014. dec. 29. 18:10
1/11 anonim válasza:
13 évesen tök normális, ha nem jön meg időben.
Elvileg a megerőltetőbb testmozgás, forró vízben fürdés (vörösbor, de ahhoz még fiatal vagy) meghozhatja, de mivel Neked még nem állt be, valószínűleg úgysem fog hatni.
2/11 anonim válasza:
Az első egy évben össze-vissza jön meg, van hogy 28 napra, van hogy 40 vagy akárhány napra. Ez hormon változás, szép lassan beáll. Nem szabad belenyúlni, mert a hormonháztartás bonyolult, az orvosok sem ismerik teljesen. Türelem! Gyereket szeretnél ? :D
3/11 A kérdező kommentje:
2 válaszoló nem nem akarok gyereket :D Majd később :D !!
De köszönöm... ÉS azért szeretném már ogy megjöjjön mert zavar hogy nincs meg...
2014. dec. 29. 18:18
4/11 anonim válasza:
Hát nem zavarjon. Az első menstruációtól számítva, 2 év alatt áll be rendesen, szinte senkinek nem jön meg az első után 28 nappal, nekem kb. 3 hónappal az első után jött meg a következő.
5/11 anonim válasza:
Ember, még azt se tudod hány napos a ciklusod. Hiszen csak egy menzeszed volt. Mégis honnan tudod, hogy késik? A 28 nap csak a tankönyvi 28 nap.
6/11 anonim válasza:
Ne zavarjon, még 30-40 évig fog havonta idegesíteni...
7/11 A kérdező kommentje:
kössz a lecseszést és tudom csak egy szimpla kérédés volt :/
2014. dec. 29. 18:30
8/11 anonim válasza:
Hogy ha te is tudod, hogy késni szokott a második, akkor milyen gyógyszert, meg természstes gyógymódot akarsz? Pillanatnyilag az a természetes, hogy nem jön meg..........
9/11 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat holnap lesz 10 hónapja hogy nekem nem jött meg a második, nagyon szar kimagyarázni, hogy megjött, csak azóta nem volt. :( nyugodtan írj privibe :) 13/L
10/11 anonim válasza:
9 Ezen nem kell semmit kimagyarázni! Ez így természetes, aki egy kicsit is ismeri a biológiát az tud arról, hogy az első menzesz után sokáig kimarad a második. Másrészt nem értem, hogy ezt mégis kivel kell megbeszélni, senkinek semmi köze ahhoz, hogy mikor menstruálsz, nincs a homlokodra írva, ha éppen megvan, így az osztálytársaid sem veszik észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!